Nnywellness.com

Hva er en Progressive Scan-TV?


Hva er en Progressive Scan-TV?

Hvis du leter etter et hjemmeunderholdningssystem, TV er stedet å starte, men en rekke TV-funksjoner kan bli overveldende. Du finner deg selv lurer på hva en progressiv skanning TV er og hvordan det skiller seg fra andre typer.

Definisjon

En progressiv skanning TV er en som kan konvertere tradisjonell sammenflettet innhold til progressiv skanning, ikke sammenflettet innhold å redusere flimring og vise et klarere bilde. Mest moderne TV, spesielt HDTVs, LCD-skjermer og alle dataskjermer bruker progressiv skanning teknologi.

På tradisjonelle sammenflettet vises hver odde linje lyser opp først, og deretter med linjene fylles. Med progressiv skanning skjermer viser skjermen linjene fortløpende fra topp til bunn.

Proffene

Den største fordelen med en progressiv skanning-TV er at den viser dobbelt så mye informasjon som en sammenflettet-skjerm TV. Progressiv skanning-TV viser en høyere kvalitet bilde som viser flere detaljer. Selv om du ser en lavere kildekode video, vil som fra en VHS, mest progressive scan TV automatisk oppgradere videosignalet.

Ulemper

En ulempe med progressiv skanning TV er at de kan være dyrere, siden de er vanligvis nyere modeller. Fra oktober 2010 scan sammenlignbare modeller av samme merke av progressive-TV versus en sammenflettet TV liste progressiv skanning modellen på rundt $200 mer.

Hvordan å identifisere

Hvis du leter etter en TV, vet du om det er progressiv skanning eller sammenflettet basert på små bokstaver etter skjermoppløsninger i produktspesifikasjoner. Enhver skjermoppløsning etterfulgt av en liten "p" betyr at TVEN er progressiv skanning, mens et tall etterfulgt av en liten "i" betyr at TVEN er sammenflettet-skjerm.