Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en utenlandsk bil


Hvordan kjøpe en utenlandsk bil

Kjøpe en utenlandsk bil er litt annerledes enn å kjøpe en innenlandsk bil, hvis bare fordi det er vanskeligere for å finne en anerkjente bil mye tilbyr utenlandske biler. Før du fastsetter penger på en utenlandsk bil, kan du gjøre noen undersøkelser for å finne det beste tilbudet. Kjøpe en bil fra private kilder kan bety ekstra tid for Norge.

Instruksjoner

• Forskning typen bil ville ved å se på prisene i slike kilder som Kelly Blue Book og Edmund's. Disse guidene viser gjeldende markedsverdien av kjøretøyet, inkludert eventuelle svingninger i prisen skyldes tilstand eller alder av bilen.

• Se etter forhandlere i området, som spesialiserer seg på salg av utenlandske biler. De som bor i distriktene eller et relativt lite samfunn må se i den største i nærheten byen for utenlandsk bil selgere.

• Bruke Internett til å finne utenlandske biler til salgs i lokale områder, i tillegg til forhandlere som tilbyr frakt eller transport av kjøretøyet. De som bor i et mindre marked eller dem ser for en vintage bil vanligvis ha bedre lykke når det gjelder shopping på nettet.

• Sammenlign priser før en beslutning. Ta hensyn til tilstanden av kjøretøyet og skjulte avgifter, inkludert avgifter og lisensiering. Tilbringe noen tusen dollar mer på et kjøretøy med mindre skade enn å få en billigere kjøretøy som krever mer arbeid kan være verdt det.

• Sjekke historien til bilen gjennom Carfax eller et lignende system hvis du kjøper en brukt utenlandsk bil. Systemet gir en fullstendig historikk over bilen, basert på hvor VIN og inkluderer problemer med tittelen, kjeden av eierskap og eventuelle ulykker med bilen.

• Kjøpe bilen flere måneder før det er nødvendig, hvis du kjøper på Internett eller fra en privat forhandler, spesielt en utenlands. Det tar lengre tid enn beregnet for kjøretøyet å ankomme, på grunn av problemer i forbindelse med levering eller transport av kjøretøyet.

Tips og advarsler

  • Alltid forskning på bilen og selger når shopping online, spesielt med nettsteder som eBay auto auksjoner. Bilen bør ha en ren tittel og selgeren skal ha gode tilbakemeldinger fra kjøpere i fortiden. Be om anbefalinger eller referanser fra selgeren.