Nnywellness.com

Craig CMP628E instruksjoner


Craig CMP628E instruksjoner

Craig CMP628e er en multimedia digital spiller enhet som lar deg lytte til mp3s, videoer og lagre og vise bilder. CMP628e kommer med 2GB intern flash og en Micro SD slot for expanded lagringen. I sterk kontrast til tidligere modeller tilbyr CMP628e state-of-the-art berøringsskjermteknologi på en 2,4-tommers fargeskjerm, gjør navigering mye enklere. Menyikonene er svært enkelt å navigere, og er enkel å bruke Craig CMP628e for å nyte musikk, filmer eller bilder.

Instruksjoner

• Hør på musikk på enheten. Slå på spilleren, og trykk på "Musikk"-ikonet på hovedskjermen. Trykk "Artist" "Album" eller "Song» fra menylisten. Rull til sangen du ønsker å lytte til og ta på den. Spilleren starter sangen automatisk. Du kan stanse midlertidig, spille og bla til neste sang ved å berøre de tilsvarende kontrollene nederst på skjermen.

• Se filmer på enheten. Slå på spilleren, og trykk på "Film"-ikonet på hovedskjermen. Rull til videofilen du vil se og berøre filnavnet. Du kan stanse midlertidig, spille og bla til den neste filmen ved å berøre de tilsvarende kontrollene nederst på skjermen.

• Spille inn stemmen din på enheten. Slå på spilleren, og trykk på "Record"-ikonet på hovedskjermen. Velg opptak modusen du vil bruke ved å trykke "REC" eller "VOR." "REC" tillater kontinuerlig opptak, mens "VOR" registrerer bare når mikrofonen gjenkjenner lyd. Når satt til "VOR", vil enheten stoppe innspillingen når det er ingen lyd. Trykk på "Record"-ikonet for å starte innspillingen. Ta pause eller stopp for å avslutte innspillingen. Trykk på "Lagre"-ikonet for å lagre innspillingen filmappen.

• Spille ditt taleopptak på enheten. Slå på spilleren, og trykk på "filmappe"-ikonet på hovedmenyen. Rull til bestemte sporet du vil spille av og ta den for å begynne innspillingen. Du kan stanse midlertidig, spille og bla til neste innspilling ved å berøre de tilsvarende kontrollene nederst på skjermen.

• Se bilder på enheten. Slå på spilleren, og trykk på "Photo"-ikonet på hovedmenyen. Rull til bildefilen du vil vise. Trykk på filen for å åpne bildet. Du kan ta kontrollen "Play" for å starte en lysbildefremvisning av bilder. Du kan stanse midlertidig og bla til det neste bildet ved å berøre de tilsvarende kontrollene nederst på skjermen.

• Overføre filer til og fra enheten ved å koble mp4 spilleren til datamaskinen med USB-kabelen forutsatt. Aktivere enheten. Når datamaskinen gjenkjenner enheten, åpnes et leservindu. For å legge filer til enheten, plassere noen bilde-, musikk- eller videofiler fra datamaskin-mappen i "filmappe" på enheten. Fjerne filer, flytte filer fra "filmappe" og plassere dem i en mappe på datamaskinen.

• Overføre filer til og fra enheten med Micro SD-kort. Fjerne Micro SD-kortet fra enheten, og sett den inn i sporet på datamaskinen. Når datamaskinen gjenkjenner Micro SD-kortet, åpnes et leservindu. For å legge filer til kortet, plassere et bilde, musikk eller video arkiv fra datamaskin-mappen i "filmappe" på Micro SD-kortet. Fjerne filer, flytte filer fra "filmappe" og plassere dem i en mappe på datamaskinen.