Nnywellness.com

En beskrivelse av bremsesystemer


Moderne kjøretøy bremsesystemer bruke grunnleggende hydraulikk der friksjon brukes å bremse og stoppe på hjulene. Når en driver trykker gasspedalen, trykksatt hydraulisk væske sendes til brems komponentene og friksjonen som følge bremser bilen.

Typer

de to primære typene bremsesystemer er anti-Lock bremsesystemer (ABS), og absolutt ABS er utformet for å sikre mer kjøretøy stabilitet ved å endre væsketrykk å automatisk pumpe bremser, hindrer dem i å låse opp. Med ikke-ABS bremsesystemer, må driveren pumpe bremsene for å unngå fengsel.

Brems handling

Når den gasspedalen er deprimert, dette fører til en push stang i den master sylinderen å tvinge ut væske. Dette reiser gjennom bremseslanger til hjulet sylindere. Hvis bilen har platen bremser, brems væske strømmer inn en tykkelse og presser mot stempelet, som deretter presser bremseklosser mot hjulet rotoren. Hvis bilen har trommelbremser, skyver væsken bremseskoene slik at det er friksjon mot.

Betraktninger

Et særtrekk ved bremsesystemer er at bremsevæske incompressible, overføre press til bremsene. Det kan ikke være noen luft i væske til bremser å være effektive.