Nnywellness.com

Hvordan endre en KIA Optima dieselfilter


Hvordan endre en KIA Optima dieselfilter

Drivstoff filter plasseringen varierer med motorstørrelse på Kia Optima. 1.5-, 1.6- og 2,4-liters motorer har dieselfilter plassert under bilen foran venstre i drivstofftanken. Den 1,8-liters motoren har dieselfilter på førerens side brannmur. Alle filtre har samme erstatning fremgangsmåte. Det er faktisk to filtre på Kia Optima. Et filter kalt en sil er knyttet til inntak siden av drivstoffpumpe i drivstofftanken.

Instruksjoner

• Løfter panseret og fjerne hetten på sikringen og relé boksen på førerens side fenderwell. Se på bunnen av hetten plasseringen av drivstoffpumpe stafett i boksen. Dra drivstoffpumpe stafett ut og legge det sidelengs i boksen.

• Start motoren. Det er ikke sannsynlig å starte, og selv om den gjør det vil bare løpe for andre siden drivstoffpumpe stafett har blitt fjernet, som deaktivert drivstoffpumpe. Denne fremgangsmåten vil slippe brenselet press i gassledningen. Løft opp bak på kjøretøyet med gulvet jack og støtte den rammen med jack står. Dette er for søkemotorer 1.5, 1.6 og 2.4.

• Fjern drivstoff linjene på begge ender av drivstoffilteret i drivstofftanken. Bruk skriftlærde--en lang spiss nål - løfte hvit kuleholderen rett opp ligger i sentrum av koblingen. Dette frigir brennstoffledningen fra drivstoffpumpen. Gjør det samme til den andre siden av drivstoffpumpe.

• Fjerne bolten i midten av drivstoff pumpen bærebraketten bruker en 10 mm kontakt. Dra drivstoffpumpe av braketten.

• Sett inn ny drivstoffpumpe i bærebraketten. Kontroller at innløpet side står overfor brenselet linjen til bensintanken og uttaket mot brenselet linjen til motoren. Installer bensinpumpen og braketten og stramme bolten.

• Sett en hvit kuleholderen klippet som fulgte med filteret hullene i hver av koblingene. Bare Skyv den inn nok til å knipse bunnen ender klippet på plass. Klippet skal nå stå rett opp med bare bunnen tips i kontaktene. Presse hver av drivstoff linjene i filteret en om gangen. Holder brennstoffledningen tett i filteret, skyv hvit kuleholderen klippet til Lås av drivstoffilter og drivstoff linje sammen. Lavere bilen og erstatte drivstoffpumpe stafett. Starte bilen og se etter lekkasjer.