Nnywellness.com

Hva forårsaker en overføring til pinne i parken?


Hva forårsaker en overføring til pinne i parken?

Det er ingenting som en overføring som får stakk i "Park" utløse bekymringer om kostbare reparasjoner. Noen ganger disse frykt er berettiget, men ikke alltid-ulike mindre forhold kan forårsake en klebrig overføring og flere krever ingen reparasjon på alle. Kontroller at du eller din mekaniker har riktig diagnostisert problemet før du gi OK for en kostbar gjenoppbygging av overføringen.

Brems ikke deprimert

Som et sikkerhetsnett, er overføring i bilen knyttet til bremsene.
På de fleste biler, må gasspedalen være fullstendig før overføringen kan bli flyttet ut av parken. En hindring under gasspedalen, for eksempel en gulvmatte, kan hindre gasspedalen blir helt deprimert.

I elektriske bremsesystem

Hvis din bremselysene ikke fungerer, kanskje du har funnet problemet.
En annen innebygd sikkerhetsfunksjon i mange biler er at bremselysene er interfaced til den elektriske kretsen som låser skiftet lever. Hvis du sitter fast i park, sjekk din bremselysene. Hvis de ikke fungerer, kan det være en kort eller en blåst sikring. Reparere dette mindre problem vil gjenopprette din skiftet lever til orden og tillater deg å skifte ut av parken.

Press fra sitter på en høyde

Hvis du er på en skråning, delta på parkeringsbremsen før du skifter til park.
Hvis en bil står parkert på en høyde uten parkering brems settet, kan det fremheve litt fremover eller bakover. Det legger press på på låsen - PIN-koden knyttet til overføring som holder bilen fra bølgende. Gjentatte ganger legger press på på låsen kan bruke den og til slutt må byttes ut. Hvis du ofte parkere på hellinger, får for vane å sette på parkeringsbremsen.

Feil Skift Lever-knappen

Knappen som du trykker før skiftende tannhjul må arbeide riktig.
Hvis knappen på skiftet lever ikke involvert, flyter strømmen ikke til Skift-lock releet. Uten strøm, kan ikke på solenoid flytte Skift-lock platen. Som navnet antyder, hindrer Skift-lock platen bilen skifter ut av parken.

Virkningsløs Skift lås magnetventil

Hvis makt er strømmer til Skift lås releet og bilen fortsatt ikke skifte ut av parken, på solenoid selv er feil og må erstattes.

Lav girolje

Girolje smører girene.
Hvis girolje er lav eller du kjører på tomme, vil overføring skifte. Sjekk girolje eller har en mekaniker sjekke det hver gang du endrer olje.