Nnywellness.com

Min Samsung Omnia falt i vannet & telefonen fungerer ikke


Slippe Samsung Omnia smartphone i vann kan være hjerteskjærende. Du ønsker ikke å miste investeringen over et sekund av "smør fingrene" over vasken eller ved bassenget. Fremgangsmåten for å tørke ut Omnia ligner på fremgangsmåten for å tørke ut eventuelle smartphone. Ta noen umiddelbare skritt for å redusere skadene og muligens holde telefonen i orden.

Fjerne batteriet

Umiddelbart fjerne batteriet og minnekort fra telefonen. Dette holder alle elektroniske komponenter fra avfyring, og kan lagre informasjon som er lagret på kortet. Tørr begge komponentene på et papirhåndkle.

Tørk den

Prøv å få telefonen så tørr som mulig så raskt som mulig. Bruke papirhåndklær å tørke av utsiden og dab innenfor telefonens batteriholderen. Hvis mulig, bruk en liten skrutrekker til å fjerne bakdekselet helt og dab bort noe vann du. Bruke en håret dryer på lavest innfatning å tørr vannet raskt og oppbevare den fra pooling på din elektroniske komponenter. Hold håret dryer minst seks inches fra telefonen.

Ris

Tålmodighet er nøkkelen til hevingen våt Omnia. Legge den i en bolle med ukokt ris i minst tre dager. Ris bidrar til å trekke ut eventuelle gjenværende vann. Når du tror telefonen kan være tørr inne og ute, erstatte batteriet og slå den på.

Saltvann

Hvis du slipper telefonen i salt vann, skyll det raskt, men grundig i rent vann før tørking det. Salt er svært etsende og kan skade din elektroniske komponenter hvis ikke rense fjerne.