Nnywellness.com

Konvertere kassetter til en CD-brenner


www.nnywellness.com | 520: web-serveren returnerer en ukjent feil

Feil 520 Rokke ID: 23adbcd5e9fa230c • 2015-10-25 11:56:22 UTC

Web-serveren returnerer en ukjent feil

Du

Nettleser

Arbeider
Los Angeles

CloudFlare

Arbeider
www.nnywellness.com

Verten

Feil

hva har skjedd?

Det er en ukjent forbindelse problem mellom CloudFlare og webserveren opprinnelse. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hva kan jeg gjøre?

Hvis du er en besøkende på dette nettstedet:

Prøv igjen om noen minutter.

Hvis du er eieren av dette nettstedet:

Det er en sak mellom Cloudflare's cache og webserveren opprinnelse. CloudFlare skjermer for disse feilene og undersøker automatisk årsaken. For å støtte undersøkelsen, kan du trekke tilsvarende feilloggen fra web-serveren og sende det vårt supportteam. Ta med Ray ID (som nederst på feilsiden). Flere feilsøkingsressurser
.

CDer kan ha erstattet kassetter, men det er fortsatt mange innspillinger som er languishing på kassetter bånd. Kassetter kan ikke bli lyttet til på datamaskiner eller i en bil med mindre lyd innholdet er overført til en CD. En frittstående CD-brenner som kan kjøpes fra en elektronikkbutikk kan brukes til å registrere kassett fra bærbare kassettspiller på en CD. Ingen datamaskin er nødvendig og CD-brenneren tar seg av opptaket med et innebygd program.

Instruksjoner

• Plass den bærbare kassett spilleren ved siden av CD-brenneren. Åpne batterirommet og skifte ut batteriene i den bærbare kassett spilleren med nye.

• Koble strømledningen CD-spiller inn i stikkontakten. Åpne bærbar kassett spilleren lokket og sette inn kassett slik at siden en er klar til å spille. Koble mini jack av mini jack til RCA stereolydkabelen til hodetelefonporten på bærbar kassett spilleren.

• Koble den røde RCA-kontakten i den andre enden av mini jack til RCA stereolydkabelen til lydkontakten Auxiliary innganger rød. Koble hvit RCA plugger i den andre enden av mini jack til RCA stereo-lydkabelen til lydkontakten Auxiliary innganger hvit.

• Slå på CD-brenneren. Trykk på "Mate ut platen" knappen på kontrollpanelet for å kaste ut skiven brett. Sette en tom skrivbar CD på plateskuffen. Trykk på "Mate ut platen" knappen igjen for å lukke plateskuffen.

• Trykk "Aux input" på forsiden av Kontrollpanel for CD-brenneren. Trykk på "Play"-knappen på den bærbare CD-spilleren. Trykk på "Record"-knappen på kontrollpanelet for CD-brenneren.

• Trykk "Pause" på CD-brenneren kontrollpanelet når siden en av kassett har blitt avspilt. Trykk på "Stop"-knappen på den bærbare CD-spilleren. Åpne lokket på den bærbare kassett spilleren og snu kassett slik at side to spilles nå. Kassett inn kassett musikkspilleren og lukke lokket.

• Trykk på "Play"-knappen på bærbar kassett betaler. Trykk på "Pause" kontrollpanelet for CD-brenneren.

• Trykk på "Stop"-knappen på CD-brenneren Kontrollpanel når den andre siden av kassett har blitt avspilt.

• Fjern teipen fra kassett musikkspilleren og sette det bort. Koble mini jack til RCA stereolydkabelen fra kassett musikkspilleren og fra CD-brenneren. Trykk på "Mate ut platen" knappen på kontrollpanelet for CD-brenneren løse ut CDen som ble laget av kassett.

Tips og advarsler

  • En kassettspiller gir deg mer kontroll over lyden som kommer fra kassett. De kan kjøpes fra elektronikkbutikker eller funnet på auksjon nettsteder og messer og tunet salg.
  • En billig laget lydkabel vil legge støy og forvrengning med lydsignalet går inn i CD-brenneren. Det er bedre å kjøpe lydkabelen fra en veletablert kabel-leverandør.