Nnywellness.com

Vil en brukt iPhone arbeid med mine eksisterende SIM-kort?


Apples iPhone er tilgjengelig via to amerikanske flyselskaper fra mai 2011: AT & T og Verizon Wireless. Enheter solgt av de to operatører skiller seg fra hverandre i at & T iPhone bruke SIM-kort mens Verizon iPhone ikke, takket være hver bærer bruker en annen mobiltelefon teknologi. I de fleste tilfeller er det bare mulig å bruk en gammel AT & T iPhone med et SIM-kort som er allerede aktivert for AT & T.

AT & T og Verizon iPhone

I tillegg til det faktum at Verizon selger bare iPhone 4 - enhetens nyeste varianten - fra mai 2011, forskjellige iPhones hver bærer selger i mobiltelefon teknologi de bruker. ATT & iPhone er drevet av Global System for Mobile Communications eller "GSM"-teknologi, som bruker et lite plastkort "SIM" til å identifisere telefonen med transportøren. Verizon iPhone, derimot, gjør bruk av kode Division Multiple Access eller "CDMA" og fungerer utelukkende basert på deres interne programmering.

Låsing

I teorien, bruker en AT & T iPhone med en annen bærer bør være så enkelt som å sette at transportørens SIM-kortet inn i det, men i praksis, AT & T har utviklet en måte å hindre at dette skjer, sikre kundelojalitet. AT & T, som andre operatører, selger sine iPhones "låst" til sitt nettverk; et ekstra lag av programmering hindrer telefonene fra å lese informasjon om ikke-AT & T SIM-kort. Alle mobiltelefoner ATT & selger og mange solgt etter markedet - er låst.

Jailbreaking

Jailbreaking er det uformelle navnet på en prosess som fjerner låsen fra ATT & iPhone og du kan bruke dem med andre flyselskaper ved å bytte ut SIM-kortet. Prosessen er forbudt av begge AT & T og Apple, så hvis du gamle iPhone er låst til AT & T-nettverket, den eneste legitime betyr å bruke det med din egen SIM er hvis du allerede har en SIM aktivert for AT & T-nettverket. Selvfølgelig mange iPhones selges uavhengig, jailbroken av tredjeparts enkeltpersoner og leverandører, så kan du ha kjøpt en iPhone som allerede ulåst.

Setter inn et nytt SIM

For å teste om iPhone er låst opp, eller hvis du har en AT & T SIM på side og bare vil bruke enheten med det - det er nødvendig å sette inn SIM-kortet inn til iPhone, og hvis du har installert, kan du fjerne den. For å komme i gang, ta en nål eller den skarpe enden av en binders og sett den forsiktig inn i hullet på toppen av iPhone, som stiller ut SIM saken. Fjern eksisterende SIM-kortet og plassere den et trygt sted, så nye SIM inn skuffen, ned, erstatte skuffen og vente ca 30 sekunder. Hvis telefonen fungerer med den nye SIM, vises navnet på det tilsvarende nettverket i hjørnet øverst til venstre på skjermen.