Nnywellness.com

Hvordan installere preamper for utendørs antenner


Hvordan installere preamper for utendørs antenner

Du kan redusere signaltap ved å installere en pre forsterker på din utendørs antenne. Enhetene selges vanligvis med monteringsutstyr inkludert. Lydforhold kabel støvler leveres også vanligvis. Enhetene montere direkte til en TV antenne mast med en U-bolt. Typisk gevinsten bli 17 desibel på VHF og 19 desibel på UHF-båndet, som er betydelig. Installere en forforsterker innebærer det vedlegges masten og utføre noen ledninger.

Instruksjoner

• Pakk U-bolt rundt masten og holder det med én hånd. Fest forforsterker ved å sette inn den utstikkende bolter i støtteplaten. Få det så nær antennen som mulig for maksimal gevinst, men innen rekkevidde så du trenger ikke å strekke for å få tilgang til den. Stram forforsterker til bolter med nøtter slik at forforsterker ikke skyve ned masten.

• Ledninger fra antennen og crimp med F-kontaktene. Skyv Vær støvlene over ledningene. Droop fører til en avløp loop. Koble kablene fra antennen til "ANT IN" eller tilsvarende merket jack. Hvis du har to innganger fra antennen, vil VHF og UHF være atskilt, så se etter passende etiketter på antennen og pre-forsterker.

• Koble ut kabelen til "Makt" eller "Ut". Koble som fører fra før forsterkeren til makt injektor boksen bruker koplingen markert "Antenne" på makt injektoren. Koble det mottar TV-utstyret til kontakten som er merket "TV" på makt injektoren.

• Montere makt injektoren til veggen med skruene som følger. Plugg power injektoren i vegg strømadapteren via "POWER" kontakten på makt injektoren.