Nnywellness.com

Hvordan spore mobiltelefoner


Hvordan spore mobiltelefoner

Det er nyttig hvis du prøver å finne folk eller finne en stjålet eller bortkommet mobiltelefon spore mobiltelefoner. Mange telefoner er i dag utstyrt med evne til å håndtere GPS-programvare, som er nødvendig for sporing. Men må du betale en avgift for å aktivere denne GPS-funksjonen. Mange forskjellige selskaper online tilbyr GPS sporing tjenester for ulike gebyrer, så gjøre noen undersøkelser før du forsøker å spore mobiltelefoner.

Instruksjoner

• Se på mobiltelefonen håndbok å finne ut om det er GPS i stand. Det må ha en GPS-brikken installert. Noen telefoner som vanligvis har en GPS-brikken forhåndsinstallert inkluderer BlackBerry-telefoner, Motorola iDEN og Boost Mobile. Hvis telefonen ikke har en GPS-brikken, kan du kjøpe chip i en elektronikkbutikk, online eller direkte fra telefonen produsent.

• Ringe kundeservice firmaets mobiltelefon å finne om det er GPS i stand. De fleste store mobiltelefon selskaper tilbyr denne muligheten for et gebyr.

• Forskning flere stedsbaserte tjenester, for eksempel uLocate.com eller -AccuTracking.com, som fungerer sammen med leverandøren av mobiltelefon. Sammenligne avgifter og tjenester.

• Kjøp og Last ned programvaren til valg til datamaskinen. Koble mobilen til datamaskinen med kabelen som fulgte med mobiltelefonen. Installere programvaren på mobiltelefonen din ved å følge instruksjonene på skjermen.

• Logg inn på sporing nettstedet regelmessig for å se om Sporingsenheten fungerer. Det vil vise deg et kart over hvor telefonen er plassert. Noen tjenester som lar deg se hvis personen er på reise i en bil, hvor rask bilen går og hvor lenge telefonen har vært på ett sted.

Tips og advarsler

  • Mobiltelefonen må være slått på for GPS-brikken skal fungere.