Nnywellness.com

Hvordan du knytter en iPhone til en ekstern skjerm


Hvordan du knytter en iPhone til en ekstern skjerm

Dessverre, det er ikke tilkoblet utstyr utformet for å gjøre iPhone arbeid på en skjerm, men det betyr ikke at du må gi opp tanken på deling iPhone-skjermen. Hvis du har en HDTV - som fungerer effektivt som en skjerm- og Apple TV, kan du bruke AirPlay speiling funksjonen for å vise iPhone på den store skjermen. Selv om du ikke eier en Apple TV eller eier en vanlig TV, gir Apple kabler for å koble iPhone (og andre iOS produkter) til en TV.

Med en kabel

Hvis du har en eldre TV og vil bruke det til å vise innholdet på iPhone, kan du bruke Apple kompositt AV-kabelen, som tilbyr RCA kabler, i tillegg til en USB-kabel. For nyere TV, kan du velge en komponent AV-kabel. Den kobles til eldre stil 30-pins dock, og arbeider med iPhone 3 og nyere modeller. Du kan også bruke disse kablene med visse modeller og generasjoner av iPod.

Med Apple TV

Hvis du har en andre eller tredje generasjon Apple TV og en iPhone 4S eller senere, kan du bruke en funksjon kalt vises AirPlay speiling for å gjenspeile iPhone på TVen. Må du kontrollere at iPhone og Apple TV er på det samme Wi-Fi-nettverket. For å aktivere funksjonen, dobbeltklikker du hjem-knappen for å se en liste over de sist brukte programmene; Bla fra venstre til høyre til du ser ikonet AirPlay, som ser ut som en firkant med en pil peker på den. Velg Apple TV og aktivere speiling.

Begrensninger

Hvis du bruker en eldre iPhone eller en første generasjon Apple TV, skal AirPlay ikke være et alternativ. For å bruke AirPlay, må du oppdatere til minst iOS 5. Apple TV er bare utformet til å fungere med en HDTV. Når det gjelder å bruke kompositt eller komponent-kabler, hvis du har iPhone 5 - generasjonen som byttet til lyn dock - trenger du en adapter. Hvis du har en HD-TV med komponent innganger, kan du bruke Apple komponenten AV-kabel for en klarere opplevelse.

Fordeler

AirPlay speiling ikke bare viser skjermen, men også overfører lyd, slik at du kan streame video og dele musikk direkte fra din iPhone. Som alle Apple-produkter er utformet for å arbeide sammen, kan du også bruke AirPlay speiling med Mac eller iPad, hvis du har. Du trenger ikke å håndtere fickleness av en Wi-Fi-tilkobling med kabelen og kan bruke den sammen med Apple Universal Dock.