Nnywellness.com

H670 retninger


Motorola H670 er en Bluetooth øreplugg som lar deg foreta handsfree-anrop fra mobiltelefonen. H670 fungerer med de fleste mobiltelefoner – ikke bare de som er laget av Motorola. Bruke Bluetooth handsfree ringer er ideelt hvis du kjører eller i en annen situasjon hvor det er upraktisk å holde en telefon til øret. Komme i gang med H670 bør ta deg mindre enn 10 minutter, avhengig av prosessen for å aktivere Bluetooth på telefonen.

Instruksjoner

• Koble det anklager kabelen til pluggen på ørestykket nederst i H670. Koble den andre enden av kabelen til strømuttaket og la den H670 tillegget i to timer. Når enheten lades, rødt lite lys på den. Når ladingen er ferdig, forsvinner lyset.

• Slå på telefonens Bluetooth-funksjonen. Dette varierer fra telefon til telefon, kan du vanligvis tilgang til Bluetooth-menyen i "Connections" eller "Innstillinger"-menyen. Velg "På" for å aktivere Bluetooth.

• Guide bryteren "Call" på H670 mot boom mikrofonen aktivere enheten. Du er nå klar til å koble det til telefonen. Lampen på H670 bør være jevn blå.

• Tilgang til telefonens Bluetooth-tilkobling eller sammenkobling menyen. Igjen, vil du ofte finne dette i «Innstillinger». Hvis du har problemer med å finne Bluetooth-menyen, se telefonens Brukerhåndbok. Velg «Søk for enhet» fra Bluetooth menyen. Telefonen bør finne "Motorola H670." Velg enheten og angi passordet "0000." Den H670 lys skal nå blinke.

• Fest H670 til øret. Boom mikrofonen bør være vender munnen.

• Slå et telefonnummer på telefonen som normalt. Trykk på "Ringe" eller "Send"-knappen for å starte samtalen. Du vil høre telefonen ringer gjennom H670. Sette telefonen ned og snakke med personen gjennom telefonen.

• Slå "Ring" av når du ikke bruker H670. I tillegg er det anbefalt for å deaktivere Bluetooth-funksjonen på telefonen mens systemet ikke er i bruk. Dette sparer batteristrøm.