Nnywellness.com

Hvordan komme gjennom Appulous Troll Bridge


Appulous mobile nettstedet lar iPhone og iPod Touch-brukere å laste ned gratis sprakk programmer. Deretter kan du laste ned programmet direkte på din iPhone mobiltelefon eller iPod Touch. Økende popularitet og mangel på serverplass, utviklerne av Appulous har lagt til en "Troll Bridge" som kontrollerer mengden av brukere på nettstedet. "Troll Bridge" genererer trivielt spørsmål som er ment å styre trafikk ved at bare folk som vet svarene på tilgang til området. Med litt forskning på webområdet "Troll Bridge", kan du finne svar på daglig som vil få deg gjennom Appulous "Troll Bridge."

Instruksjoner

• Åpne Safari-nettleseren på iPhone og skriv ". www.appulous.us" i adresselinjen. Trykk "Gå" i nedre venstre hjørne av tastaturet. En "Troll Bridge" med et spørsmål venter du på neste side.

• Åpne en annen Safari nettleser vindu og gå til webområdet "Troll Bridge" Svar å finne svaret på spørsmål "Troll Bridge". Bla gjennom spørsmål til du har funnet samsvarende spørsmålet.

• Gå tilbake til webleseren med Appulous nettstedet og skriv svaret i tekstboksen under spørsmålet. Klikk på La"meg!" for å komme gjennom det "Troll Bridge."