Nnywellness.com

Feilsøke en Samsung HL-P5063W


Samsung HL-P5063W er en 50-tommers bakside-prosjektering TV. Det har 1280720 av oppløsning og utganger video i 720p-format. TVEN har Zoom, bred, Normal og Panorama bilde moduser og har to innebygde høyttalere. Vanlige problemer med Samsung HL-P5063 TV er problemer med lyd, bilde og makt. Feilsøke slike problemer å se om du kan løse dem på egen hånd før søker ytterligere assistanse.

Instruksjoner

• Slå av Samsung HL-P5063W TV hvis det fungerer merkelig, for eksempel endrer egne kanaler eller justere sin egen volum. Kabelen TV strøm fra stikkontakten, og la den være frakoblet i minst 30 sekunder slik at TV for å tilbakestille. Plugin TV igjen, og slå den på.

• Flytte TV antennen bildet eller lyden forbundet med en trådløs kanal er dårlig. Resepsjonen kan være dårlig fordi antennen blokkeres av en bygning i nærheten eller trær. Antennen kan motta to signaler, forårsaker en "spøkelsesbilde", eller bildet kan være, men lyden kan være dårlig. Flytte antennen kan løse slike problemer.

• Trykk på "Kilde" for å sikre at kilden du vil vise er valgt hvis du ikke ser lyd eller video du forventer å se fra en spesifikk ekstern kilde. Kontroller at kontaktene er koblet ordentlig til eksterne enheten og den tilhørende inngangen på TVEN.

• Skifte ut batteriene i fjernkontrollen hvis TVEN ikke svarer når du trykker knappene på fjernkontrollen. Hvis fjernkontrollen fortsatt ikke fungerer med TV, kan du tilbakestille fjernkontrollen. Trykk "Modus" på fjernkontrollen til rødt lys vises under "TV-modus", og trykk "Enter" for å sette opp fjernkontrollen til å kommunisere med TV.