Nnywellness.com

Hvordan brenne en CD fra vinylplater


Hvordan brenne en CD fra vinylplater

Brenne en CD med musikk fra en vinylplate er enkelt å gjøre hvis du har en platespiller som har en innebygd USB-utgang. Selv om det ikke en funksjon på eldre platespillere, er det mange platespillere tilgjengelig på markedet i dag som har denne funksjonen. Ved å følge disse enkle trinnene, vil du være digitalisering voks på kort tid.

Instruksjoner

• Først laste ned eller installere lyd-redigere bort programvare på datamaskinen. Det er hundrevis av tilgjengelige lyd-redigering programmer tilgjengelig gratis og for salg på Internett og på din lokale PC-forhandler. En av de bedre kjente lyd-redigering programmene heter Audacity. Audacity kan lastes for gratis (se ressursfelt).

• Koble platespiller til datamaskinen. Dette gjøres ved å koble en USB-kabel fra en platespiller USB-utgang til datamaskinens USB-inngang. Husk at eldre modell platespillere ikke har USB-utganger. Når du kobler USB-kabelen, viser datamaskinen en tilkobling varsel.

• Åpne lyd-redigere bort programvare. Uansett hvilken lyd-redigering programvare du bruker, åpne en ny "spor" eller prosjektet, fordi du skal foreta en innspilling. Kontroller at lyd inndataalternativet av lyd-redigere bort programvare er synkronisert med USB-kabel i stedet for datamaskinens interne mikrofon eller en annen kilde. På dette stadiet, kan du slå på platespiller. Kontroller at vinyl posten du vil brenne til CD på dreieskiven.

• Begynner innspillingen med lyd-redigere bort programvare. Avhengig av hvilken lyd-redigere bort programvare du bruker, vil du se programmet starte innspillingen fra det USB linje-modulen Begynn å spille delen av vinyl posten du ønsker å brenne til CD. Hvis det er hele siden av posten, starte opptaket fra begynnelsen og tillate den lyd-redigere bort programvaren for å fange hele siden av lyd. Hvis det er bare en enkelt sang, spille den sangen i lyd-redigere bort programvare og fjern pennen fra vinyl posten.

• Når lyd-redigere bort programvare har tatt all lyden du var ute etter å fange, klikker du "stoppe" for å avslutte innspillingen forarbeide. Umiddelbart lagre filen til et sted du finner lett på datamaskinen, for eksempel skrivebordet. Du har nå en digitale opptak av vinyl posten. Herfra kan du bruke lyd-redigere bort programvare for å manipulere innspillingen. For eksempel, hvis du har spilt inn hele siden av en vinylplate, kan du bruke programvaren til å bryte opp enkeltspor. Du kan også bruke programvaren til å redigere ut uønskede lyder som kan ha skjedd når bruke eller fjerne pennen.

• Eksportere det digitale opptaket av lyd-redigere bort programvare som en MP3-fil. Alle lyd-redigere bort programmer har denne funksjonen. Eksportere filen eller filene til et sted du kan finne lett på datamaskinen. Når du har eksportert MP3-filer, flytte MP3s til programmet du bruker til å brenne CDer ordne sporliste og fortsette å brenne en CD som normalt. Du kan nå spinne voks på CD-ROMen.

Tips og advarsler

  • Ikke forvent å bli en ekspert vinyl digitaliseringsenhet over natten. Vil du lære vanskelighetene med lydkvalitet og lyd redigering mer du arbeide med lyd-redigere bort programvare. Det tar tid. Hjelp, forskning elektroniske oppslagstavler eller snakke med dine venner om triksene for å få stor-lød digitalisert vinyl.
  • Respektere lover om opphavsrett. Bare fordi musikk er på vinyl gjør ikke det lovlig å pirat. Aldri selge musikk som du ikke eier opphavsretten til. I tillegg er det ulovlig å dele opphavsrettsbeskyttet materiale på Internett, selv om du deler det gratis. Respektere musikk og musikere du elsker ved å alltid følge MP3 deling lover. Informasjon om opphavsrett, kan du besøke nettstedet til Recording Industry Association of America (se referansedelen).