Nnywellness.com

Hvordan å trekke en bilmotor


Fjerne bilens motor er nødvendig riktig gjenoppbygge motoren eller detaljer i motorrommet. Fjerne en kjøretøyets motor kan være en skremmende oppgave. Men når trinnene til motoren fjerning er lært, er fjerne en motor en relativt enkel oppgave som noen ganger kan oppnås på mindre enn 1 time.

Instruksjoner

• Fjerne radiatorens slanger, radiatoren og motoren fan. Radiatorens slanger fest til radiator med slangeklemmer. Løsne skruene på hver slange camp med et flathead skrutrekker, trekk slangene fra radiatoren fjerne. Drain radiatoren ved å dreie avløp kuk nederst på radiatoren klokka med en skiftenøkkel, og fjerne radiatorens festebolter med en skiftenøkkel. Montering bolter ligger i hvert hjørne av radiatoren. Når bolter er fjernet, løft radiatoren opp og unna motorrommet. Fjern hver av bolter ligger gjennom midten av motorens fan, trekk viften fra motoren til å fjerne den.

• Koble brennstoffledningen og gass koblingen fra forgasseren. Brenselet linjen festes til forgasseren med en enkelt slangen klemme. Løsne skruen på slutten av slangen utover med en skrutrekker og trekk slangen fra forgasseren. Fjerne gass koblingen fra førerens side av forgasseren ved å fjerne enten sammenhengens skruen med en skrutrekker eller ved å dra utklippet sikrer sammenhengen til forgasseren med tang.

• Koble to batterikablene ved første løsne mutteren som vises på slutten av hver kabel med en skiftenøkkel, deretter ved å trekke kabler fra batteriet. Negativ batterikabelen, identifisert av den "---" symbolet ved siden av terminalen sin, bør fjernes først.

• Fjerne starteren og koble overføring fra motoren. Starteren ligger mellom motoren og overføring under bilen, vanligvis på passasjerens side av bilen. Fjern de to boltene som sikre starteren på plass med en skiftenøkkel, og deretter trekke starteren fra motoren. Fjern hver bolt som holder overføring til motoren med en skiftenøkkel. Hvis bilen er utstyrt med automatgir, må dreiemoment konverter fire skruene kobles fra motorens svinghjul. Disse boltene er tilgjengelig fra under motoren, hvor motoren møter overføring. Det blir nødvendig å slå regelmessig veivakselens bolt med en skiftenøkkel til hver av de fire skruene.

• Fjern alle tilbehør slanger, som slanger for et klimaanlegg eller servostyring pumpe. Disse slangene er vanligvis holdt på plass med enten en mutter på slutten av hver slange, eller med en slange klemme. Løsne mutteren med en skiftenøkkel, eller løsne slangen utover med en skrutrekker og trekk slangen fra komponenten for å fjerne den.

• Koble motor mounts. Det er en motor mount ligger på hver side av motoren. En enkel bolt renner gjennom en brakett koblet til bilens ramme og en andre brakett festet til siden av motoren. Fjern denne bolt fra klammeparentesene lokalisert på begge sider av motoren.

• Plasser en motor heise over motoren og fest begge taljens kjeder til motoren. Kjedene er vanligvis knyttet til bolter som vises på endene av motorens hoder. En kjede bør være festet på baksiden av en side av motoren, mens andre kjeden skal knyttes til foran på motsatt side av motoren. Løft motoren med motor taljen, mens samtidig trekke taljen fra motoren koble motoren fra overføring. Når motoren er koblet fra overføring, kan du bruke taljen for å løfte motoren opp og ut av motorrommet å fullføre fjerningen.