Nnywellness.com

Hvordan installere Flex Fan


Radiator kjølevifter er en nødvendighet for en topp utføring motor. Lager radiator fans er knyttet til motoren og disse aksjen fans er tunge og rane strøm fra motoren på høyere hastigheter. Flex fans gir den nødvendige kjøling av radiatoren ved lave TURTALL og flate ut når kjøretøyet på høyere RPM. Dette øker effekten fra motoren, og bilen vil gå raskere.

Instruksjoner

• Fjern det luftinntak systemet fra bilen ved hjelp av ratchet skiftenøkkelen. De fleste biler har minst fire boltene som holder luftinntaket på plass. Det blir bolter i hver ende av luftinntak med elektriske tilkoblinger som må kobles.

• Bruk en fan clutch flytting verktøyet fjerne viften og fan fra kjøretøyet. Fan clutch fjerning verktøy kan leies fra bilbransjen butikker. Plasser verktøyet Fjern der viften kobles til motoren og hold den på plass. Bruke skiftenøkler for å løsne boltene. Fjern viften ved å fjerne skruene som holder den på plass. Pass på at du ikke skader radiatoren som du fjerne fan og bolig.

• Hold den nye flex viften til radiatoren for å se hvordan det vil passe inn i bilen. Plassere gitt brakettene på plass inne i kjøretøyet. Rotere bladene på viften flex manuelt for å kontrollere de ikke touch radiator eller har noen andre hindringer mens spinning. De fleste flex fan produsenter får tannregulering montert på merke og modell av bilen. Ikke trekk klammeparentesene på plass.

• Plass kontrollmodulen justerbar hastighet på forsiden av flex viften. Plasser modulen på viften og markere hvor hullene vil gå. Bore ut hullene og bruke bolter inneholder enheten.

• Bore to hull ved kontrollmodulen justerbar hastighet og fisk ledningene på baksiden av viften. Følg instruksjonene i brukerhåndboken til riktig wire viften til modulen.

• Montere viften tett på radiatoren. Skru ned brakettene på innsiden av bilen når viften er korrekt plassert. Viften bør sitte fast og opprette en forsegling med radiatoren. Sett inn temperaturmåleren i radiatoren.

• Instruksjonene ledninger med flex viften å fullføre installasjonen. Flex fans kits kan komme med 12 volts elektrisk utstyr eller kan være kablet til tenningen eller en bryter på bilen.