Nnywellness.com

Hvordan få en kjøring elev tillatelse


Før du kan motta førerkort, vil du måtte få en elev tillatelse gjennom på Statens Institutt for Motor Vehicles. Hver stat har ulike krav for å få en kjøring elev tillatelse, men det er noen lignende retningslinjer i de fleste delstater. Etter en midlertidig periode med din lærendes tillatelse, vil du kunne ta eksamen å få førerkort.

Instruksjoner

• Gå til lokale DMV kontoret. De kan gi deg en kopi av kravene til å søke om en kjøring elev tillatelse. Du kan også sjekke online informasjon om arbeidstillatelse forskrift. For eksempel har Glencoe Online linker til hver stat DMV nettsted. DMV.org har også state-spesifikk driver tillate informasjon.

• Sjekk alder retningslinjene. Generelt, søkere må være minst 15 ½ til 18 for å få en elev tillatelse. I de fleste stater må du bevise at du har fullført eller er registrert i en kjøring instruksjon program. I noen stater, hvis du er over en alder av 17, trenger du ikke å være registrert i en instruksjon programmet så lenge du har en person over en alder av 25 kjøring med deg hele tiden.

• Fyll ut skjemaet nødvendig fra DMV å få din lærendes tillatelse. Som mindreårig må foreldre eller verge til å signere søknaden. Du må betale gebyrer knyttet tillatelsen og må du ta flere former for identifikasjon som bevise alder og identitet.

• Du må også ta og bestå en visjon test. Før kjøring tillatelse administreres, vil DMV gi hver søker en kort øye eksamen.

• Fullføre en skriftlig eksamen for å få driveren tillatelse. Du må passere en multiple-choice eksamen, består av 50 spørsmål. Spørsmålene vil forholde seg til trafikkreglene og skilting. Så lenge du sender, vil du kunne få din tillatelse. Hvis du mislykkes, må du vente en angitt periode før du tar en retest.