Nnywellness.com

Feilsøke klimaanlegget i en Pontiac Grand Prix


Unngå en tur til mekaniker prøver å feilsøke problemer selv i din Pontiac Grand Prix. Air condition problemer er ganske vanlig, men kan ofte være ganske enkelt å diagnostisere og fikse selv.

Instruksjoner

• Starte bilen og slå på klimaanlegget. At motoren går noen minutter slik at luften kan avkjøle. Kontroller at du har de riktige knapper. Denne enkle trinn kan avdekke roten av problemet.

• Se om problemet er så enkelt som en blåst sikring. Det er sannsynligvis en blåst sikring hvis temperaturkontroll på dashbordet synes å fungere, men har ingen innvirkning på luften. Finne sikringsskapet i en Pontiac Grand Prix inne i hanskerommet. Finn en liten skuff på høyre side i hanskerommet og åpne den. Sikring kontrollere AC blir sted 28.

• Sjekk kontrollpanelet hvis klima kontrollene på dashbordet ikke føler rett. Først koble svart negative kabelen og vente to minutter å deaktivere kollisjonsputen. Fjerne hele trim panelet, som strekker seg hele lengden av dashbordet. Finne kontrollpanelet bak radioen. Fjern skruene som holder den på plass. Koble den elektriske kontakten og trekke kontrollpanelet ut.

• Justere luft nivåer med kontrollene som bilen kjører. Lytte til vanlig blåser støy. Hvis du ikke kan høre det, eller det øker ikke når luften er slått til høy, så er problemet sannsynligvis viften motoren. Først Frakople og fjern instrumentpanelet. Viften motoren er funnet på passasjersiden bak en annen trim panelet. Skru for å fjerne den.