Nnywellness.com

Hvordan du justerer Clutch bremsen på en Mack lastebil


Hvordan du justerer Clutch bremsen på en Mack lastebil

De fleste alle Mack lastebil modeller har samme modell av manuell girkasse. Overføring i Mack lastebilen krever en clutch for overføring skal kunne fungere. Formålet med clutch er å frigjøre overføring og engasjere overføringen slik at gear shifter kan flyttes. Når clutchen er trykket inn, stopper friksjon fra clutch plate mot svinghjulet svinghjulet slår lenge nok til å skifte gir spakene.

Instruksjoner

• Kjøre Mack lastebilen på en plan overflate og slå av motoren. Bruke air bremser å unngå lastebilen rullende.

• Presse clutchpedalen helt til gulvet og lodge en blokk med tre mellom det og undersiden av førersetet. Dette holder clutch komprimert mens det blir justert. Blokk av tre bør være minst tre fot lang å holde clutchpedalen gulvet.

• Skyv under Mack lastebilen nær døren på førersiden. Finn bell boliger nederst på overføring. Bell boliger har en få tilgang hull på bunnen. Skinne lommelykten tilgang hullet og Finn 9/16 bolten hodet som er knyttet til en liten låsing gaffel. Bolten hodet og låsing gaffel må være på 6 o'clock posisjon (rett ned) å justere clutch.

• Stikk flat-skrutrekker gjennom tilgang hullet og slå svinghjulet å få 9/16 bolten og låsing gaffelen til 6 o'clock posisjon. Slå svinghjulet ved å plassere spissen av skrutrekkeren mellom girene snu.

• Skru opp og ta 9/16 bolten fra clutch med ratchet og 9/16 socket. Trekk bolten ut sammen med låsing gaffelen. Låsing for holder clutch slår innstilt.

• Plasser siden bolt av clutch justeringsverktøyet opp til clutch. Skruen bolten inn i bolt-hull som 9/16 bolten kom fra før det er stramt. Rund deretter stramme bolten med ratchet og socket.

• Holde håndtaket av clutch justeringsverktøyet rygg mot baksiden av klokken bolig. Engasjere spissen av verktøyet mellom bolten hodet og hakket på clutch plate. Urviserne clutch justere clutch. Gjør en komplett slå av clutch med verktøyet, og kontroller deretter gratis reise av clutchpedalen.

• Fjerne blokk av tre og sjekk gratis reise av clutch ved å trykke på den med hånden. Det bør være minst to inches av fri reise i pedalen før clutch engasjerer. Hvis ikke, fortsetter å slå justeringsverktøyet clutch med urviseren til du har to inches av fri reise i pedalen.

• Skru ut verktøyet fra clutch og skruen 9/16 bolten med låsing gaffelen tilbake inn i clutch plate. Kontroller at låsing gaffelen er plassert mellom de to hakkene på begge sider av bolten hodet. Stramme bolten ned stramt med ratchet og socket.

• Fjern blokk av tre og sveiv motoren. Skyv clutch ut for å sikre at clutchpedalen forblir på to inches av fri reise. Slå motoren.

Tips og advarsler

  • Clutch må komprimeres til gulvet med blokk av tre hver gang verktøyet brukes til å slå clutch plate. Hvis koblingen ikke er komprimert til gulvet, slår clutch seg ikke på alle.
  • Clutch justeringsverktøyet kan kjøpes på de fleste noen auto deler butikker eller fra noen deler butikk som selger deler og forsyninger for dieselmotorer.
  • Kontroller at verktøyet clutch justering er helt tett i bolt-hull. Hvis det er for mye slakk i bolten som strammer verktøyet clutch, bolten brekke av i clutch mens du slår clutch plate.