Nnywellness.com

Hvor å installere bremser på en 2006 KIA Sportage


Kia fikk en tidlig start i kompaktklassen SUV når det innført Sportage i 1995. Den første generasjonen hang rundt hele veien gjennom 2004-modellåret, og Kia overhalt fullstendig modellen for 2005. Erstatte foran bremser på 2006 Kia Sportage deg ikke bare hjelper du spare penger i lønnskostnader, men også hjelper du få en bedre forståelse av SUV mekanikken.

Instruksjoner

Fjerning

• Parkere din Sportage på en flat og jevn overflate og kile hjulet parkeringsklosser bak bakhjulene. Løsne det forside lug vanskelige problemer med bryterstangen og socket. Løft forsiden av KIa med et gulv jack og plasser jack står under forsterket knip sveiser bare til baksiden av forhjulene. Fjern det lug vanskelige problemer og trekk hjulene av hubene.

• Fjern to caliper bolter, bruker ratchet og kontakten, og løft caliper av sin braketten. Henge caliper fra hjuloppheng foran våren med en strikk stropp. Ikke la det henge av slangen, og ikke koble slangen. Skyv bremseklossene caliper braketten og press mellomlegg fra baksiden av hver bremsekloss, med en flat-head skrutrekker. Lagre mellomlegg for gjenbruk.

• Dra miniatyrbildet over rotoren og føler for noen grooves som er dype nok til å fange neglen. Hvis rotoren er glatt, går du direkte til delen "Installasjon".

Hvis rotoren har dype riller, kan du fjerne den ved å fjerne to caliper braketten bolter bryterstangen og socket, fjerne caliper braketten og trekke rotoren fra foran huben. Hvis rotoren ikke trekke av lett, lett slå den med en gummihammer.Alltid erstatte rotorer parvis.

Installasjon

• Hvis du ikke fjerne rotorer, går du videre til trinn 2.

Rengjør alle skitt og rusk fra huben ansiktet, med en stålbørste. Rengjør anti-rust belegg og fingeravtrykk fra nye rotoren, bruke spray brems renere og en ren, lofri klut. Guide rotoren til front sentrum og installere caliper braketten. Boltene caliper braketten til mellom 59 og 73 fotpund, bruker en momentnøkkel og socket.

• Justere bremsekloss mellomlegg med nye bremseklossene - pads har små innrykk for mellomlaget fingrene sete i - og trykk mellomlegg på pads. Skyv pads på plass i caliper braketten, med pad med indikatoren slitasje - liten, metallarbeid kategorien - på innsiden posisjon. Coat baksiden av hver blokk med et tynt islag anti-hvin sammensatte.

• Sette en avløp panne under caliper og installere en gammel bremsekloss i caliper så det kontakter caliper stempelet. Plasser en C-klemme, så dens skrue delen berører bremsekloss og fast siden kontakter baksiden av brems skyvelære. Åpne bleeder ventilen - liten, metallarbeid ventilen bak caliper - ved å vri det mot urviseren med en seks-punkt, boks slutten fastnøkkel og stram C-klemmen til caliper stempelet trekkes fullt inn caliper kroppen. Umiddelbart stram bleeder ventilen, og deretter fjerne gamle bremsekloss og C-klemme. Fjerne caliper fra bungee stroppen og senk det på sin braketten. Boltene caliper til mellom 16 og 23 fotpund.

• Gjenta fjerne og installere prosessen på den andre siden av kjøretøyet.

• Installer forhjulene og tettsittende det lug vanskelige problemer. Løft Kia av jack står, og fjerne jack står. Senk bilen til bakken, og stram det lug vanskelige problemer, et krysser mønster til mellom 67 og 80 fotpund.

• Trykk og slipp gasspedalen før det føles fast, så sjekk væskenivå i brems master sylinder. Hvis væsken er under "Max" linjen, legge frisk DOT 3 fluid å bringe "Maks."

• Kjøre kjøretøyet til en parkeringsplass eller vei med lite eller ingen trafikk, og utføre 20 stopper fra ca 15 km/h med en 1 minutts pause mellom stopp tillate bremsene avkjøles. Dette vil brukstid pads.Ta noen gamle bremsevæske en brukt bil væske gjenvinningsstasjon eller en auto deler lagre for avhending.