Nnywellness.com

Hva er en elektronisk Newsroom teksting teknikk?


Hva er en elektronisk Newsroom teksting teknikk?

I USA er det påkrevd at kabel-operatører, kringkastere og satellitt distributører tilbud lukket teksting tjenester for alle TV-programmer. Den elektroniske Newsroom teksting teknikk (ENCT) er en teknologi som nyheter kringkastere bruke gjøre teksting enklere. ENCT blir skriftlig manus i online teksten i sanntid som nyheter programmer kringkastes.

Formål

Teksting var en utvikling rettet å gjøre TV tilgjengelig for dem som er døve eller som har nedsatt hørsel. Hørselshemmede fungerer ved å kjøre talt tekst skriftlig nederst på skjermen under TV-sendinger. Det er også vanlig å beskrive bakgrunnsstøy og lydeffekter. Seere har muligheten til å slå lukket teksting på eller av via deres TV-fjernkontrollen.

Historie

ENCT utviklet som en måte for nyheter kringkastere effektivt overholde nasjonale lover. I juli 1993 begynte amerikansk lov krever at alle fjernsynsapparater med skjermer diagonalt måler 13 tommer eller større må være i stand til å vise teksting via en innebygd dekoder. I 1996 vedtok kongressen en lov som kreves TV distributører å fase i teksting. Innen 2006 var 100% av nye programmer nødvendig å være tekster med noen få unntak. Mye av fokuset var på nyhetssendinger, som ble sett på som viktige offentlige tilgangspunkter. Før ENCT, stenographers og andre fagfolk måtte manuelt transkribere bildetekster.

Skriptet konvertering

Elektronisk Newsroom teksting teknikken ble raskt en praktisk måte for nyheter kringkastere å møte forskrift uten store avbrudd til sine tjenester. Kringkastere produserer allerede et script som ville feed i til den nyhetsleseren teleprompter, og dette var grunnlaget for teksting. ENCT teknologien gjør at skriptet skal sendes samtidig som de nyheter show, som deretter kan dekodes av TV sett, dermed oppfylle kringkasteren er hørselshemmede krav.

Ulemper

ENCT har noen ulemper, som nyheter programmer i sin natur regelmessig gå utenfor skriptet uten advarsel. Dette kan være et resultat av nyheter, eller en rapport som ikke trekker inn i til Autocue. Live intervjuer også utgjøre et problem, som det er umulig å vite nøyaktig hva intervjuobjektet vil si før overføringen begynner. Dette har resultert i en betydelig trekk-ned i ENCT bruk.

Føderale ENCT begrensninger

Starten i 2000, nødvendig FCC at USAs store nettverkene ikke teller ENCT mot lukket teksting kravene. Dette betydde at ABC, CBS, Fox og NBC måtte ansette folk til bildetekst deres nyheter innhold bor, andre gjør opp for mangelen på teksting andre steder. Denne regelen brukes også i ikke-kringkasting nettverk, for eksempel kabel, som tjente mer enn 50% av nasjonale husholdninger. Nå at 100% av programmer må være stengt ned, er ENCT ikke generelt et mulig alternativ for større kringkastere.