Nnywellness.com

Hvordan erstatte DLP hjulet på en Samsung-TV


Samsung DLP TV gir utmerket video kvalitet og brukervennlighet. Det opprettes som kvalitet med en projeksjon pære og et fargehjul. Det vanligste problemet er projeksjon pære nådde slutten på livssyklusen, men en annen er fargehjulet seg ute. Når du ikke kan høre TV fordi defekte enheten er for høyt, er det tid å få det løst. Det kan være en støyende, irriterende og kostbare problemet som kan koste over $500.00 repareres profesjonelt. Spare penger og endre det hjemme.

Instruksjoner

Hvordan erstatte DLP hjulet på en Samsung-TV

• Slå av og koble den Samsung DLP fra veggkontakten. Koble kabelen eller satellitt, samt alle andre AV-enheter fra baksiden av TV. Bruk en skrutrekker til å fjerne baksiden av TV som huser fargehjulet og alle interne enheter. Avhengig av modell kan det være opptil 14 skruene som må fjernes.

• Fjern projektorlampen ved å fjerne sikring skruen (være meget forsiktig å gni ut lyselementet med fingrene). Forsiktig plassere lampen ut av veien. Skru til DVI-kabel med en flat skrujern og fjerne kuttet i ledningene fra kretskortet. Fjerne metall braketten av åpne bakre panelet til høyre. Avhengig av modellen kan skrue plassering og variere.

• Nøye fjerne fiberoptisk modul skuffen som huser viften koble og fjerne viften fra braketten. Koble temperatur ledningen og farge hjul dekselet. Plasseringen av varene vil variere basert på modellen.

• Fjerne lampehuset på fjernet fiberoptisk modul braketten. Fjern kabler koble fargehjulet til modulen fiberoptisk og fjern fargehjulet selv. Plassering av skruer og deler kan variere fra modell.

• Sett inn ny fargehjulet i området bolig og skru den tilbake på plass. Koble ledninger eller båndet kabler fra fargehjulet til fiberoptisk modulen. Erstatte lampehuset ved å skru den tilbake til sted samt farge hjul dekselet. Koble temperatur ledningene i sin opprinnelige posisjon.

• Erstatt kjøleviften til braketten og koble strømkabelen til viften. Plasser fiberoptisk modul skuffen tilbake på plass på baksiden av TV og sikre skruen hull linje opp. Sikre skuffen tilbake til boliger av TV.

• Koble videokontakt tilbake å input styret og koble skuffen til kretskortet. Sette metallplaten tilbake inn i høyre hjørne på TV til braketten i optisk modul skuffen. Sett inn projeksjon pære bolig og skru på baksiden av TV-apparatet igjen. Strøm på TV å kontrollere video fargen og støy er avbrutt.

Tips og advarsler

  • Alltid koble strøm før åpning TV.