Nnywellness.com

Hvordan du oppretter egendefinerte ringesignaler for en Nextel Motorola I335


Motorola i335 er en mobiltelefon produsert spesielt for Nextel nettverket. På denne mobiltelefonen, kan du lage en ringetone du liker. Alt du trenger å gjøre er å bruke et program for beskjæring lydfilen til en passende størrelse og varighet. For eksempel kan du velge din favoritt del av en sang mens beskjære resten av den.

Instruksjoner

• Last ned programmet mpTrim (se avsnittet ressurser for en link til programmet). Klikk på høyre marg for websiden "mpTrim 2,13" under "Siste versjoner." I stedet for nedlasting av applikasjonen, kan du bare kjøre den for umiddelbar bruk. Når programmet åpner, gå til "Fil" fra toppen av programvinduet og klikk på "Åpne". Åpne sangen som du vil bruke som en ringer fra harddisken.

• Bruk kategoriene funksjonelle av mpTrim å redigere og beskjære sangen du ønsker. Bruk tid-elapse meter og piler for å redigere sang. Ikke gjør ringetonen lengre enn 25 sekunder å spare minne på telefonen. Når filen er endret, og du er fornøyd med det, velg "Lagre som" og gi den et navn. Lukk mpTrim etter lagring.

• Endre filtypen for filen du lagret. Neste cellen telefonene spille ringetoner. AAC forlengelsen, så du må konvertere den redigerte filen format til. AAC. For dette formålet, klikker du koblingen "Wavepad" i ressurser-delen. Klikk på "Last ned"-knappen på siden og velg "Kjør programmet" for å bruke det bare en gang. Åpner, klikk "Fil" fra øverste hovedmenyen og velg "Åpne". Bla gjennom Windows Utforsker for å finne filen redigerte ringer. Åpne denne filen, og la det laster.

• Klikk på "Stop" knappen når sangen starter å spille. Endre og justere lydinnstillingene sangen bruke navigasjonsmenyen på programmet. Når du har endret lydkvaliteten, klikk "Fil" på toppen av programmet, og velg "Lagre som" fra kontekstmenyen. En liten "Lagre som" pop-up vindu kommer opp der det vil være en miste-ned meny med annet utvidelsesnavn. Velg. AAC fra denne meldingskassen og klikk "lagre" for å lukke filen. Lukk programmet.

• Laste opp filen til din Motorola i335 bruker Nextel våren fokus Uploader (se ressurser for en link). Skriv inn mobilnummeret ditt og et filnavn for ringetonen du opprettet når du blir spurt. Last opp redigerte ringer fra harddisken til web-siden og trykk på "Last opp"-knappen. Vente å motta filen ringer på telefonen Motorola via tekstmelding.

• Åpne tekstmelding på mobiltelefonen din og klikk på koblingen i meldingen for å bekrefte at du vil laste ned filen. Vent ca 15 til 30 sekunder for det dataoverføre å slutten. Trykk på "OK"-knappen for å lagre filen og lagre den sammen med alle andre ringesignaler på telefonen.