Nnywellness.com

Bruke en mobiltelefon til å betale regninger


Bruke en mobiltelefon til å betale regninger

Avhengig av evnen til din telefon, trådløs plan og bank, akkurat nå er det mulig å overføre penger, betale regninger og få lave bankens balanse varsler, mens ridning i en bil. Folk i Sør-Korea og Japan bruker allerede mobiltelefoner som virtuelle lommebøker.

Instruksjoner

• På Bank of America, har 1,2 millioner kunder registrert seg for mobiltelefon bank siden den ble lansert våren 2007. B til A må du ha en telefon som kan surfe på Internett som en-telefon eller et Palm Treo, men det gir muligheten til å betale regninger, kontrollere saldoer og overføre penger. Som nå må kontoene være konfigurert på datamaskinen.

• Hvis telefonen godtar tekstmeldinger, kan du være del av Visas nytt program med åtte store banker som vil sende varsler til kunder etter vanlige transaksjoner, gi kundene en mulighet til å avbryte sine kredittkort. Wells Fargo bruker tekstil evnen for å la mobilbrukere kontrollere saldoer og overføre penger blant sine egne kontoer. Wells Fargo, Bank of America og Citibank vil også tekst advarsler til din mobiltelefoner hvis saldoen faller under et bestemt nivå. Citibank tilbyr også mobiltelefon bank til deres amerikanske kunder. Wachovias mobiltelefon banktjenester tjenesten er tilgjengelig for kunder som mobiltelefoner bruker Windows Mobile 5 Pocket Internet Explorer. Det tilbyr også nedlastbar programvare som kan brukes på AT & T celle telefoner. Enkelte banker tilbyr deg muligheten til å finne en i nettverk i nærheten ATM fra telefonen å unngå ekstra gebyrer.

• Bank of America foreslår også en gratis online garanti program kalt SafePass som gir ekstra sikkerhet ved å gi brukere en tilfeldig 6-sifret kode som utløper når det brukes. Tanken bak det er at selv om noen har tatt loggnavnet ditt brukernavn og passord, kunne han bruke telefonen for å flytte penger.

• Er en trend som vil aktivere mobiltelefon-brukere å slå sine enheter til pseudo kredittkort, slik at telefonene seg vil dras i horisonten. Femti millioner kredittkort har allerede fått tildelt radiofrekvens chips, som kan leses av poenget med salg terminaler. Mobiltelefoner har allerede RF chips, med en ny universal chip i utvikling som kan tilpasses lett å arbeide med den nye kredittkort teknologien.

• Tap fra stjålne kredittkort er avkortet ved lov på $50. Ingen slike juridiske grenser gjelder for mobiltelefon transaksjoner. Lær deg bankens tap politikk. Husk at din bank krever et personlig identifikasjonsnummer for pålogging til mobiltelefon bank. Være sikker på at telefonen ikke kan huske det nummeret som oppfordring eller lære å slette dette nummeret fra telefonens minne. Hvis du skulle miste brukes en mobiltelefon for på linje bank umiddelbart rapporten tap for både bærer og bank.

• Dessverre, ingen banker likevel tilbyr en tekstadvarsel å informere deg om at en sjekk du skrev er om å sprette.

Tips og advarsler

  • Være oppmerksom på det faktum at hvis du ikke er på din operatør dataabonnement, du kan godt finne ytterligere avgifter for tekstil kan legge vesentlig til regningen.