Nnywellness.com

Hvordan installere en 50-tommers flatskjerm-TV


En plasma- eller LCD-flatskjermen kan være en god investering. Stor skjerm og muligheten til å vise både HD- og 3D-innhold, vil det underholde familie og venner i år framover. Men når du har valgt at 50-tommers flatskjerm-TV, må du installere den. Å finne riktig sted og koble enhetene kan være komplisert og tid - forbruker. Men ved å følge visse trinnene, prosessen kan forkortes og mindre komplisert.

Instruksjoner

Utpakking og oppsett

• Pakke ut din TV og sjekk det er innholdet for skade. Før helt fjerne all emballasje, sjekk skjermen grundig med en lommelykt for sprekker, deretter kobler den og slå av. Selv små sprekker forhindre TV arbeider. Hvis TVEN leveres, kan du be mannen til å holde rundt mens du undersøke hvilke. Hvis det er skadet, nekte levering og kaller selskapet du bestilte fra umiddelbart sette opp en retur.

• Hvis alt fungerer, pakke ut TV og montere den på stå eller på veggen. Hvis stand-montering, bruk det medfølgende stativet. Hvis veggmontering, må du bestille en kompatibel stå fra anerkjente forhandler. Disse metodene, følger følger instruksjonene nøye og alltid ansette en hjelpende hånd til flytte TV.

• Når TVEN er montert og sikker, rydde opp eventuell overflødig emballasje og samle lyd-/ komponenter (DVD spilleren, mottakeren og høyttalerne) og kabler sammen for avsnittet.

Koble A / V-utstyr

• Se TVs håndbok for den beste metoden i feste utstyret ditt. Digitale forbindelser, bruk slik som HDMI og optisk lyd, vil gi best mulig lyd og bildekvalitet, så dem hvis mulig.

• Hvis du har en mottaker eller forsterker, koble den opp først. Mest moderne mottakere utfører lyd- og bytte, så kobler andre komponentene (DVD-spiller, kabelboks, VCR) direkte til mottakeren, bruker HDMI-, komponent- eller kompositt tilkoblinger, og koble til TV-mottakeren. Hvis du ikke har en mottaker, kan du koble disse komponentene direkte til TV-innganger.

• Slå på TVen og tester tilkoblet. Hvis de ikke fungerer, kontroller at tilkoblingen til mottaker eller TV er riktig og sikker.

Tips og advarsler

  • Sprekker i skjermen er mer vanlig med plasma-TVer, som de er i hovedsak en stor rute i glass og er mer sårbar enn LCD. holde boksen stående hele tiden under levering og lossing.
  • Hvis du fortsatt har utstyr manualer, kan de være nyttig for å bestemme hvilke tilkoblingsmetoden bør du bruke med din nye TV.
  • Når du flytter store TV, bruk alltid en hjelper. Når du setter den før montering, alltid legge det ansiktet ned på et tykt, mykt teppe å beskytte skjermen.