Nnywellness.com

Hvordan å laste hurtigtastene på Viewsat Ultra bruke en USB


Hvordan å laste hurtigtastene på Viewsat Ultra bruke en USB

Alle gratis-til-luft (FTA) satellittmottakere må være oppdatert å motta de nyeste informasjonen om programmering. For å gjøre dette må du bruke USB-kontakten på mottakeren. Dette gjelder for den Viewsat Ultra. Med hjelp av en standard USB-datakabel, kan du laste opp hurtigtastene til å sikre at du får de siste TV-stasjonene.

Instruksjoner

• Åpne webleseren og gå til webområdet FTA du kjøpt det Viewsat Ultra fra. Nøyaktig koding for mottakeren skal variere, avhengig av hvor du kjøpte enheten fra, så sørg for at du bare kan få hurtigtastene fra denne bestemt område.

• Velg den Viewsat Ultra som satellittmottakeren standard og deretter hurtigtastene filnedlastingen.

• Høyreklikk den nedlastede filen og velg "Extract." Innholdet laste ned til datamaskinen som en zippet fil, som satelittmottaker ikke kan lese.

• Klikk "Neste" når vinduet utvinning laster på skjermen, og velg et sted å lagre filene. Klikk "OK" og filene pakke fra zippet format.

• Koble USB-kabelen til USB-porten på baksiden av Viewsat Ultra mottakeren, og fest den andre enden til en USB-port på datamaskinen. Mottakeren og datamaskinen sier den har oppdaget den nye enheten. Klikk og dra de nedlastede og utdraget hurtigtastene til det åpne vinduet laste opp filene til satelittmottaker.