Nnywellness.com

Sony TV feilsøking


Sony TV er blant beste på markedet, alt fra små bærbare modeller til de nyeste flatskjerm og HD-teknologi. Siden TV kompliserte stykker av utstyr, kan folk føle skremt når de begynner å vise problemer, og nå til telefonen for å ringe en repairmen uten å vurdere om de kan fikse det selv. I mange tilfeller krever problemer med Sony TV bare litt feilsøking, enkelt i noen få grunnleggende trinn.

Tilbakestillingsfunksjonen

Det kan høres drastiske tiltak, men det gjør underverker for korrigere mest feilsøking problemer på din Sony. Når du slår på apparatet, trykker du pil opp-tasten på fjernkontrollen, så presse makten knapp igjen før du slipper pil opp. TV vil stenge, så automatisk slås på igjen med minnet slettet og fabrikkinnstillingene installert. Som løser problemer med klokken, stopuret, for skjermen, fargebalansen, lydbalansen og en rekke andre funksjoner. Dessverre må du omprogrammere grunnleggende i Sony TV - klokken, kanaler, av/på-timer og lignende, men det sparer store hodepine hvis du ikke er sikker når nøyaktig problemet er.

Forhandler/operatør kanalmottaker

I noen tilfeller dårlig kanal resepsjonen ikke er forårsaket av TV: det er et problem med plasseringen din antenne eller satellitt eller kabel-tjenesten. Hvis du ikke får en bestemt kanal, men kan det ikke være programmert inn i Sony TV. Trykk på "MAUR"-knappen på fjernkontrollen for å kontrollere signalet kommer fra høyre kilden (en antenne eller en satellitt/kabel boks), trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen. En skjermmeny vises. Bla ned til du kommer til alternativet "Innstillinger", trykk "Enter"-knappen på fjernkontrollen (det er 1 mellom fire piltastene). En ny meny vises. Bla ned alternativet "Kanal" en dem trykke på "Enter"-knappen igjen. Derfra kan du enten legge til kanalen du ønsker ved å markere «Skjul/kanaler» funksjonen (og presser "Enter") eller automatisk ha alle tilgjengelige kanaler angi ved å markere "Auto programmet" funksjonen (og presser "Enter").

Passord

Mange Sony-TV krever et passord for å adgang foreldre Kontroller og lignende funksjoner. Hvis du ikke husker passordet, men vil du ikke kunne endre disse funksjonene. Heldigvis kan du slette passordet og angir en ny hvis du må. Trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen, bla nedover og merk "Innfatningene" valgmuligheten, og trykk på Enter-knappen på fjernkontrollen (det er midten en mellom de fire pilene). Så rullet ned og klikk foreldrelåsnivået innstillingene - det kan identifiseres ved bildet av en lås ved siden av en boks. Bruk pilknappene på fjernkontrollen til å manøvrere til innstillingen "Endre passord" og klikk på den. Skyv tallene 4357 på fjernkontrollen. Det bør fjerne passordet og tillate du å restarte den uten å forstyrre noen av dine tidligere Angi sperrefunksjon.