Nnywellness.com

Tips om Lexan Race bilen frontruter


Tips om Lexan Race bilen frontruter

Lexan frontruter har vært kjent som en stift for de siste 15 årene, ikke bare for racing bil-entusiaster, men for folk som ønsker å oppleve en høy kvalitet, lav vedlikehold frontruten. De polycarbonated frontrutene vil slippe vekten av racing bilen av halve vekten av normal glass, for å få større fordel på sporet. Shatterproof, Ripesikker og kjemisk resistent, Lexan frontruter gir deg best i optisk klarhet og sikkerhet.

Rengjør Lexan frontruten

Lexan polycarbonated frontruten trenger spesiell omsorg og behandling for optimal ytelse baneoddsen. Du kan bruke noen klar spray vinduspusser eller såpe og vann til å tørke bort skitt og rusk. Unngå alkohol eller høy-petroleum rengjøringsmidler, da disse kan forårsake store skader.

Hvis du har lagt til beskyttelse Lexan frontruten ved å legge en beskyttende film eller plast laget, gir den beskyttelse mot feil og groper. Det kan fjernes umiddelbart etter en svært enkel måte å holde frontruten ren. En anti-tåke behandling vil hjelpe den under alle typer værforhold.

Installere en Lexan frontruten

Noen profesjonelle frontruten og auto glass installer, for eksempel Pro Glass, kan installere Lexan frontruten for deg. Hvis du er mer av en gjør det selv type person, er noen nyttige tips og instruksjonene inkludert ved kjøp av Lexan frontruten. Når du fjerner gamle frontruten fra kjøretøyet, tilbake bånd og male indre frontruten rammen. Ta deg tid sporing rammen til Lexan ark, og nøye Installer rammen. En tynn perle av silikon rundt rammen settes vinduet.

Lexan funksjoner

Lexan racing frontruten er halve vekten av vanlig glass, 250 ganger mer mot støt og stopper en kule, noe som gjør det til et populært valg for pansrede kjøretøyer. Det kaster vann naturlig, så bruk for vindusviskerne er minimal. Samlet gjør Lexan bilen lettere og sikrere.