Nnywellness.com

Proffene & ulemper med høy ytelse bil avstandsholder


Proffene & ulemper med høy ytelse bil avstandsholder

Avstandsholder utvide bilens akselavstand. Disse platene skyve over hjulet stenderne, utvide hubene. Noen avstandsholder er primært brukes til å endre bolten mønster på din huber så du kan bruke en annen hjulet; de kalles også "hjulet kort." Mens avstandsholder brukes primært til å forbedre ytelsen til bilen, gjenstår noen spørsmålet om sikkerhet problemer involvert i deres bruk.

Målet med avstandsholder

Avstandsholder er ment å forbedre ytelsen, og noen mennesker bruker dem til å forbedre svinger av deres sportsbil. Tanken er at Jo bredere akselavstand (bredden fra høyre hjulet til venstre hjulet), jo bedre bilen vil hjørne. Det vil redusere kroppen rulle. Mindre kroppen rulle hjelper deg gå raskere i hjørner og forbedrer dekk vedheft. Andre personer bruker Avstandsholder til å forbedre resultatene av deres off-road kjøretøyer (4 x 4). Off-road anvendelser av avstandsholder ligner, men de forbedre stabilitet, ikke. Når en bil eller lastebil er hevet for offroad-bruk, det er som en pyramide: dekk er bunnen av pyramiden; kroppen er spissen. Jo bredere basen, til mer stabilt blir. Stabilitet er ønskelig når du navigerer svært grove områder som bratte, steinete åser.

Pros av høy ytelse avstandsholder

Proffene er enkel: avstandsholder oppnå målene beskrevet ovenfor. Utvid en bil, slik at det blir mer stabil. I veien programmer gjør avstandsholder bilen raskere i hjørnene. I off-road programmer utvide avstandsholder litt der en bil kan gå og selv kan holde den fra å rulle over.

Ulemper med høy ytelse avstandsholder

Mange ingeniører og brukere tror spacere er usikre, opprettholde at utstyret er mer tilbøyelige til å mislykkes enn de originale delene. Spesielt avstandsholder øke sjansen for fjerning av en eller flere stendere, noe som kan føre til hjulet ustabilt, vibrere og muligens selv kommer ut. De lager også muligheten for at din felger og dekk kan komme i kontakt med din skjermer eller hjulet brønner, muligens skade bilen eller punktering dekkene.