Nnywellness.com

Kan jeg koble en DVD-spiller til en XP PC?


Kan jeg koble en DVD-spiller til en XP PC?

Koble en DVD-spiller til en PC som kjører Windows XP kan tjene en rekke bruksområder. For det første, kan det billig erstatning for en DVD-ROM-stasjonen hvis du vil se på DVDer på datamaskinen. Du kan også bruke programvare for å lage digitale sikkerhetskopier av DVD-filmer. Mens det er mulig å koble en DVD-spiller til en Windows XP-PC, krever gjør så et svært spesifikke stykke maskinvare.

Skjermkort

Se hva slags innganger skjermkortet på datamaskinen har. Dette gjør snu datamaskinen slik at du kan få en god titt på baksiden. Vær på utkikk etter noen røde, hvite og gule komposittvideokabler, røde, blå og grønne komponentvideokabler, S-Video-kabler eller HDMI-kabler. Noen og alle disse kan brukes til å koble en DVD-spiller til en PC. Hvis ingen av disse innganger er tilstede, så kan du ikke koble de to enhetene uten oppgraderer datamaskinen.

DVD-spiller

Se baksiden av DVD-spilleren se hvilken kabel må du koble den til PCen. Normalt DVD spillere har noen typer kabel innganger på baksiden, så vanligvis en av typene bør ha en tilsvarende kobling på datamaskinens skjermkort.

Kabler

Få de nødvendige kablene. Kompositt, komponent, S-Video og HDMI-kabler er tilgjengelig på noen store elektronikkforhandler. Når du har dem i hånden, koble en ende av hver flette inn i riktig fargekodet inngang på DVD-spilleren. Koble deretter den andre enden til tilhørende fargekodede inngang på videokortet.

Programvare

For å bruke DVD-spilleren med datamaskinen, bare å åpne programvaren som fulgte med skjermkortet. Denne programvaren kan gjenkjenne og betjene DVD-spiller, uansett merkevaren, gjennom tilkoblede kabler. Neste alt du trenger å gjøre er sette inn DVD i DVD-spilleren og bruke datamaskinen som en TV-skjerm.

Et nytt skjermkort

Hvis skjermkortet ikke har noen av innganger og du fortsatt ønsker å koble DVD-spilleren til datamaskinen, kan du kjøpe et nytt skjermkort. Det bør være tilgjengelige fra noen store elektronikkforhandler. Husk å skrive ned alle innganger og utganger som er på baksiden av DVD-spilleren og få et skjermkort som har de rette evnene.

Et grafikkort kobles direkte til hovedkortet på en datamaskin. Installerer en ny en bare slå av datamaskinen og fjerner saken, utsette innsiden. Fjerne det gamle grafikkortet fra sporet og koble den nye en i stedet. Når dette er gjort kan du knytte datamaskinen saken og slå den på. Installere alle programvare og drivere som fulgte med skjermkortet (som vanligvis finnes på CDer eller DVDer i pakken), og det vil være klar til bruk.