Nnywellness.com

DVRs som kan fange opp fra et videokamera


DVRs som kan fange opp fra et videokamera

Overføre videoen du har registrert med videokameraet på DVD slik at du kan spille det tilbake til venner og familie er veldig enkelt forutsatt at du har en DVD-opptaker som har riktig innganger for videokameraet. Videokameraet vil vanligvis bruke en USB (Universal Serial Bus) eller Digital Video (DV) tilkobling, eller begge. Ettersom teknologien blir bedre, tilby merker nå høy kvalitet DVD opptak og høydefinisjonsbilder for forbrukermarkedet. Før du bestemmer hvilken modell å kjøpe, lese anmeldelser fra andre forbrukere online å se hvilken som er riktig for deg. DVRs som har vunnet priser eller har vært gjenstand for positive vurderinger i spesialist blader er også verdt å vurdere.

Samsung DVD-R120

Samsung DVD-R120 er en videospiller, DVD-spiller og opptaker gynge i ettall. Den har DV og jack innganger for tilkobling til et videokamera. Video kan være tatt fra videokameraet og innspilt på DVD av lastes en tom DVD inn i maskinen og trykk "Record" å trykke knappen "Input" til DV er valgt. Trykk på "Play" på videokameraet og "Record" Samsung og innspillingen starter. Sekvenser kan navngis og slettet etter behov. Det er ingen hard diskett med denne modellen derfor opptak må registreres direkte på DVD, i motsetning til lagret i minnet. Samsung har et rykte for pålitelighet og er rettet mot forbrukermarkedet.

Sony RDR-HXD890

Denne Sony DVD-opptakeren har en harddisk-opptaker, gjør det enkelt å fange video, redigere og slette uten brenning av DVDer. Det har et minne på 160 gigabyte (GB), som tilsvarer 455 timer video eller 50 000 sanger. Det finnes to standard SCART-video sockets samt to USB innganger slik at DVR kan kobles til videokameraet og datamaskinen. En gang koplet, velge din opptaksmodus menyen og trykk "Record". Denne modellen leveres med en fjernkontroll.

Panasonic DMR-XS350

Denne HD Panasonic DVR har USB-spor og et DV inngang for å koble et videokamera samt et SD-kortspor. Denne enheten har 250 GB minne. Å fange opptak, koble kameraet til han DVR og velg "DVD" eller "HDD", og trykk "Start". Dens lette av bruk og høy kvalitet HD-bilder har resultert i denne modellen vant flere priser siden dens løslate, inkludert som? DVD-opptaker Best Buy Award i November 2009.

LG RHT497H

LG rimelig rekkevidde av forbrukerelektronikk inkluderer denne DVD recorder som kan fange bevegelige bilder fra et videokamera, og avspilling i HD, bruke Div X. Recording opptakene er så enkelt som laster apparatet med en tom DVD og trykke "Record" på fjernkontrollen eller DVD-opptakeren selv. Tilkoblingen er via en USB-port og DVR kan kobles til en TV for avspilling takk til SCART-kontakten. minnet om denne maskinen er 160 GB. Denne DVR kan også brukes til å spille standard CD-medier.