Nnywellness.com

Hvordan å designe en iPhone spill


Hvordan å designe en iPhone spill

Lage et spill for iPhone er ingen enkel oppgave. Utformingen og utviklingen av et spill eller program for rolle, krever kunnskap og fantasi. En bakgrunnskunnskap i C programmering språk---spesielt Objective-C---beviser spesielt nyttig, som gjør en fortrolighet med algebra. Noen av de enkleste spillene krever implementeringen av tunge matte og fysikk.

Instruksjoner

• Gå til webområdet for Apple-utviklere å bekrefte datamaskinen operativsystemet er kompatibel med den utvikling. Les gjennom nettstedet for å gjøre deg kjent med Apple utviklerprogrammet. Mens verktøyene kan lastes ned gratis, må du registrere i Standard Program eller Enterprise Program å distribuere spill gjennom Apples App Store. Begge programmene krever en avgift for å delta, men de gir de nødvendige utviklingsressurser for testing og distribusjon.

• Registrer deg for å bli en registrert iPhone-utvikler fortsette å laste ned verktøyene.

• Last ned iPhone SDK (Software Development Kit) med Xcode IDE. Apple området har også nedlastinger tilgjengelig for interface builder, kompilatorer og hai analyse, samt rammer og eksempler.

• Last ned iPhone simulator. Bruke iPhone simulator for å teste programmet du bygger på en virtuell iPhone-grensesnittet på datamaskinen.

• Gjør deg kjent med Objective-C programmeringsspråk. Forberede å gjøre mye lesing. Mens du gjør det, kan du eksperimentere med utviklingsverktøy til å forstå hvordan ting fungerer.

• Vær ekstra varsom i feilsøking og feil-proofing programvaren. Prøve å bryte programmene når du tester dem. Utføre uvanlig spill. Berøring skjermen spillet, åpner hovedsakelig ligner standardmus spillet, muligheter for innovasjon så vel som for kritiske feil. Ikke bare er forsiktig programmering nødvendig, men søker problemer og konflikter tog du tenke fremover og bli en mer effektiv programmerer.

• Delta i fora og lære fra andre utviklere. Hvis du står fast på et problem, søke hjelp av iPhone programmering fellesskapet. Vær aktiv i forumet åpne muligheter som du ikke tidligere har vurdert. Hold på det og ikke gi opp.

Tips og advarsler

  • Hvis matematiske ferdigheter er rustne; oppfriske hukommelsen og reteach deg selv til du er minst komfortable med generelle algebra ligninger og uttrykk; Bruk av variabler i forbindelse med konstante verdier er en veldig stor del av kjernen i programmering.
  • Spille andres kreasjoner. Når du gjør dette, prøve å forestille seg hvordan programmet faktisk fungerer. Tingene nesten alltid vises enkle på overflaten av et spill, men under brukeren grensesnittet er en hel masse usett funksjon. Prøv å forestille måter å bygge spillet i tankene dine mens du spiller spill for å lære mer og muligens finne noen ny inspirasjon underveis.