Nnywellness.com

Luxman L-430 feilsøking


Luxman L-430 feilsøking

Luxman L-430 er en ut-av-produksjon 105-watt forsterkeren som ble innført i 1981. Tusenvis av disse integrerte forsterkere anslås fortsatt for å gjøre musikk verden. L-430 ble utformet for å brukes i avanserte hjem lyd lyd systemer; Det er svært effektivt, har lav forvrengning og en Duo beta krets, med DC servo og høy stabilisering. L-430 kom også utstyrt med en equalizer og tonekontroller.

Instruksjoner

• Se baksiden av forsterkeren. Se på kontakten porter og kabler. Sjekk for frynsete eller skadede kabler. Erstatte kabler hvis nødvendig. På inndata/utdata-porter, se etter korrosjon. Over tid portene kan bli korrodert og dette reduserer lydkvaliteten. Disse portene må byttes.

• Skift sikringer, hvilke forhindre støt i kraft fra skade enheten. Koble fra strømledningen. Skru opp og ta huset fra enheten. Sikringen er strømforsyning, der strømledningen kobles.

• Erstatte transistoren, som er en av de mer sårbare komponentene. Hvis det bryter, vil enheten ikke fungere. Finne transistoren saken åpen. Forsterkeren har to av dem. de er rundt og omtrent en tomme høy. Hvert merket "2SC3182," "2SC2706," "2SA1265," eller "2SA1156." De må tas ut og nye loddet i.