Nnywellness.com

Hvordan spille iPod i bilen (uten statisk ridd FM-kort)


Hvordan spille iPod i bilen (uten statisk ridd FM-kort)

Dagens musikk lagres ofte digitalt stedet på bånd, poster og CDer. IPod revolusjonert måten vi lagre og lytte til musikk og spille dem av i bilen er et problem for noen. Mange av dere allerede har det "iTrip" eller andre "FM-sendere", men er misfornøyd med lyden. I denne artikkelen vil jeg forklare andre alternativer å koble iPod til bilstereoen.

Instruksjoner

Kontroller om bilen allerede har en tilkobling tilgjengelig:

Mange nye biler kommer med en "ekstra port" rett fra fabrikken. Hvis portene er tilgjengelige vil det ofte være nær din makt havn eller i sentrum konsollen. Noen biler har ekstra port rett på radioen selv. Koble iPod til portene gå Radioshack, Best Buy, eller aften din lokale stoffet butikken og kjøpe en "3,5 stereo til 3,5 Stereokabel" den neste trinn har et bilde av denne kabelen. Koble den ene enden av kabelen til ipod-hodetelefonkontakt og koble den andre enden til bilens Aux-porten. Trykk "Aux" på radioen slå ipod volum 90% opp og deretter styre volumet fra stereoanlegget deretter... det er det!

Hvis du ikke har en ekstra port i bilen, men du har en nyere bil eller selv en "AUX" eller "Satt" knappen:

Kjøretøyet kan sannsynligvis være utstyrt med en ekstra port på butikken din lokale stereo. Disse kortene kjøre alt fra $100 til $300 installert avhengig av bilen du kjører. Vurderer en CD-veksler holder bare 12 CDer og koster like mye, er disse kortene vel verdt prisen.

Installasjonen av disse kortene omfatter begrave en modulen bak din dash, og gjøre en tilkobling på baksiden av radioen. Ofte ganger installasjonsprogrammet vil bare kjøre en ledning til et lett tilgjengelig sted hvor du kan koble den til iPod-hodetelefonkontakt.

Noen produsenter av disse grensesnitt:USA-SpecEksternePACSoundGateVAIS

Du finner disse kortene online, men du er mye bedre å kjøpe dem på din lokale butikk. Ofte kjøretøy informasjonen og kortet vil matche perfekt så du betale noen for å installere det bare å innse det er feil en for din bestemt radio. Du vil bli sittende fast betale frakt og en ekstra installasjon kostnad. Ikke gjør dette feil, la en profesjonell håndtere det og betale for det en gang.

Hvis bilen din støtter det, og du har disponibel inntekt, kan du kjøpe en ipod "Grensesnitt":

Forskjellen mellom en Aux input kort Adapter for Ipod-grensesnittet er at sistnevnte vil faktisk lade og styre iPod fra knappen på radioen. Bare noen biler er kompatibel med disse grensesnittene, vanligvis svært nye biler. Mange vil bare kontrollere "spillelister" eller bare støtte "sporet opp" og "spore".

Enkelte Toyota- og Lexus biler med navigasjonssystemer kan faktisk vise all sanginformasjon på skjermen, samt styre alle funksjonene til ipod. Hvis en av disse kortene for bilen bør så du gå for det, som du kan la iPod koblet til glovebox eller center konsollen og aldri trenger å røre den. Jeg har også sett mange nye GM biler støtter denne funksjonen.

Hvis ingen kort for bilen:

Du har to alternativer; erstatte stereoanlegget, eller bruke en "FM-modulator". Jeg vil lagre stereo erstatning for en annen slik artikkel. For å forenkle ting skal vi diskutere FM modulatorer bare.

En FM-modulator fungerer på samme prinsipp som "itrip" din eller andre FM-senderen. Forskjellen mellom en "FM-sender" og en "FM-Modulator" er at en FM-Modulator bruker en "direkte tilkobling" din radio via antenne-porten, og krever en strømkilde. Resultatet er veldig god lyd uten forstyrrelser fra andre stasjoner.

Å avklare: husker da du hekta opp Videospilleren første, og du måtte være på channel 3 eller 4 for å se en video tape? En FM-modulator fungerer Vel akkurat det samme, bare du må være på 88.1 eller noen andre stasjonen.

Med mindre du er veldig mekanisk tilbøyelig, du trenger også en butikk å installere dette, prisen vil vanligvis være ca $100 til $125 installert. Hvis du har en eksotiske bil, eller selv en nyere bil må du kanskje noen ekstra deler kalt "antennen forlenger" som koster en ekstra $15 - $30 mer.

Tips og advarsler

  • Et grensesnitt som kobler til bunnen av ipod gir den beste lydkvaliteten
  • En ekstra port som er koblet til hodetelefonutgangen har bare så godt eller nær å så god kvalitet som et grensesnitt.
  • En FM-modulator er en siste utvei, men har akseptabel lydkvalitet med ingen statisk
  • Det er ingen "FM-sendere" på markedet som høres bra, slutten av historien.
  • Kjøp et grensesnitt online og deretter betale en butikk å installere det vil ende opp koster deg like mye som kjøper og kjøper grensesnittet fra butikken. Butikken vil belaste deg på timebasis installere din utstyr og jobben må være lønnsomt for dem. Disse delene er svært spesifikke og hvis du kjøper feil en vil du ha en kostbar hodepine på hendene. Det er best å la en anerkjente butikk håndtere hele jobben fra start til slutt for å unngå problemer.
  • Hvis du vil bruke en annen MP3-spiller enn en Apple Ipod, må du få en Aux input adapter eller en FM-modulator, et grensesnitt fungerer bare med en "iPod".