Nnywellness.com

Hvor å sjekk for drivstoff levering i en Dodge Ram


Dodge Ram er en full størrelse pickup som debuterte i 1981 i todørs, to-dørs utvidet cab, firedørs og dually versjoner. Den fikk en ansiktsløftning i 2006 modellåret som så også innføring av "mega førerhuset." Dodge Ram er vinneren av Motor Trend magazine's lastebil av året 1994 og 2003. Opprettholde lastebilens drivstoff levering for å holde motoren i tip-top shape.

Instruksjoner

• Lindre drivstoff systemtrykket Dodge Ram kjøretøy i modell år 2003 og senere. Koble negative batterikabelen og drivstoffpumpe stafett fra power distribution center. Fjerne filler Tanklokket og koble drivstoff sprøytebrukere. Start Ram og la det ledig til drivstoff og boder. Fest en ende av en genser kabel til en injeksjonsbrønn terminal og fest den andre enden av kabelen til positiv batteriet terminal. Koble en ende av en andre genser wire til gjenværende injektoren terminal. Trykk gratis slutten av andre genser ledningen til en to-tre sekunder. Sette en butikk håndkle under den quick-koble fra koblingen på drivstoff jernbane og koble.

• Koble fra negative batterikabelen og fjerne filler Tanklokket som de første skrittene for å lindre drivstoff systemtrykket i pre-2002 Ram modeller. Deretter skru trykk test port hetten på drivstoff jernbane på forsiden av motoren. Bruk et press måle eller slange fra verktøyet angi nr. 5069 eller tilsvarende. Fjern måleren og satt at slutten av slangen i en container godkjent for drivstoff. Sette en butikk håndkle under test havnen og den gratis enden av måleren eller slange på drivstoff press porten. Lette på trykket. Fjern slangen og cap porten.

• Fjerne vakuum linje fra trykkregulatoren drivstoff pumpen og sjekk for drivstoff linjene. Se brukerhåndboken for linjens plassering. Det bør ikke være noe drivstoff i linjen. Hvis det er, er motorproblemer sikkert forårsaket av en feil drivstoff pumpe trykkregulator. Hvis det er ingen drivstoff linjene, koble vakuum linjen og fortsette med drivstoff levering diagnostiske.

• Koble batteriet og vri av drivstoff trykk test port hetten. Knytte en drivstoff test trykkmåler. Start motoren og la den inaktiv. Sjekk måleren. Må lese mellom 17 og 22 psi (117 til 152 kPa). Presset som er for høyt eller for lavt kan bety drivstoffpumpe er feil eller at drivstoffilteret i drivstofftanken er tett.

• Fjerne trykkmåleren. Koble negative batterikabelen igjen og lindre systemtrykket en gang trygt fjerne drivstoffilteret og inspisere for tresko. For å fjerne dieselfilter på Ram lastebiler, koble fra drivstofftanken og ta filter eller regulator av gummi grommet. Skjær slangen klemmen og fjern brennstoffledningen. Fjern filteret og visuelt inspisere det for tresko.

• Erstatte dieselfilter om nødvendig. For å installere eller installere filteret, sikre enheten med en ny klemme og presse enheten i gummi grommet. Koble drivstofftanken og negative batterikabelen. Start Dodge Ram og visuelt inspisere systemet for drivstoff lekkasje.