Nnywellness.com

Hvordan kjøpe gjenopprettes biler for kontanter i Florida


Hvordan kjøpe gjenopprettes biler for kontanter i Florida

Kjøp ødelagt, berget eller gamle biler i Florida og gjenopprette dem er potensielt en god måte av inntekter. Hvis du har kunnskap og ferdigheter til å reparere skader og gjenopprette en bil, kan du få en ombygd tittel og selge den for profitt i Florida. Etter reparere bilen, må du sende inn en søknad for sertifikat av tittel for ombygd bil Floria Department of Highway Safety og kjøretøyer. Delstaten Florida da problemer en ombygd tittel for bilen.

Instruksjoner

• Ring og gå til lokale berging og Skraphandlere som har ødelagt biler og lastebiler for salg, samt eldre modellbiler. Ring din lokale handelskammeret i Florida eller vise telefon oppføringer i Florida å finne berge eller useriøs bilforhandlere. Undersøke biler for å bestemme om de kan gjenopprettet eller gjenoppbygd.

• Bruke Internett til å finne ødelagte biler for salg i Florida. Nettsteder som Automotix, AutoTrader og eRepairables liste havarerte biler til salgs, og lar deg søke av staten.

• Besøk auksjonssider, som eBay, forsikring Auto auksjoner og Salvageauto og søk etter havarerte biler i Florida. Disse områdene gir oppføringer for forsikring-eide kjøretøy som kan potensielt gjenopprettes.

• Kjøpe lokale Florida aviser. For eksempel, hvis du bor i Orlando, kjøpe "Orlando Sentinel." Gjennom forlist eller berget biler for salg i delen Classifieds.

• Ring eller e-eieren av biler i Florida du er interessert i å kjøpe for restaurering. Spør om skaden, og få kjøretøy identifikasjonsnummer, merke, modell og kilometerteller lesing.

• Få en bil historie rapport online Carfax, Autochex eller Cardetective. Bruk kjøretøy identifikasjonsnummeret til å trekke informasjon og kjøpe rapporten. Denne rapporten inneholder bilens historie, inkludert en liste over eiere og rapporterte skader på bilen.

• Betale for bilen med kontanter eller en kontroll. Kontantbetaling er det beste alternativet siden de fleste långivere i Florida ikke finansierer en berget kjøretøy.

• Få en bill of salg viser beløpet du har betalt for bilen, som merke, modell, kjøretøy identifikasjonsnummer og datoen for salg. Du får også Florida sertifikatet tittel som skal undertegnes av selger på den riktige linjen.

Tips og advarsler

  • Aldri kjøpe en bil uten en tittel.