Nnywellness.com

Hvordan erstatte en oksygen Sensor i en Jeep


Oksygen sensorer på Jeep måler mengden av oksygen til drivstoff brenne og kommunisere med datamaskinen til Jeep når det er et avvik av rik og mager blanding. Etter en stund, varme og alder, sensorer bryte ned og må erstattes. Siden Jeep kan ha flere oksygen sensorer, forteller hvilken det er og hvor det er vil være opp til deg. Koden lesere kan hjelpe bestemme en dårlig oksygen sensor og plasseringen etter at det har snublet denne datamaskinen og angitt av lyset "Sjekk denne". Du trenger et par ting å installere en selv, så har den deler butikken hjelpe deg å finne riktig sensoren og de vil sannsynligvis gjøre det gratis hvis du kjøper deler fra dem.

Instruksjoner

• Satte vernebriller og finne oksygen sensor(er) som må byttes. De fleste jeeper vil ha svært foran oksygen sensoren skrus inn i manifolden på førersiden av engine som kan nås fra motorrommet. De andre vil bli plassert i systemet, igjen skrus inn eksosrør nær baksiden av manifolden og nær katalysator. Hvis du er på bakken under Jeep og har en creeper, fange verktøy og krype under.

• Følg ledningen knyttet til oksygen sensoren til pluggen. Trykk klipp lås med en skrutrekker og skille oksygen sensor ledningen fra pluggen.

• Sett ledningen av oksygen sensor gjennom sporet på siden av oksygen sensor socket og plasser kontakten på sensoren. Fest ratchet og prøve å løsne det fra manifold eller eksosrør. Det skal ikke være lett. Du må varme opp eksosrøret eller manifold rundt trådene av oksygen sensor med fakkelen. Bare varme opp trådene på røret eller manifold fordi hvis du varme oksygen sensor likeledes, metall i sensoren vil utvide med metall i trådene av røret og du vil nederlaget formålet. Når trådene er fin og røde, raskt bruke ratchet og socket og prøve å løsne det igjen. Når du er vellykket, kan området som ble varmet opp med fakkelen rikelig tid avkjølt.

• Kontroller at det er et lys av anti-skjæringssmøring sammensatte på trådene av den nye sensoren av oksygen. De fleste kommer med en lys belegg på dem allerede. Dette vil gjøre fremtidige utdrag enklere. Skru den nye sensoren på trådene av røret for hånd og være forsiktig ikke for å crossthread. Stram sensoren med ratchet og oksygen sensor socket. Må ikke strammes. Det er bare 4 til 5 Tråder på oksygen sensorene og selv om de vil være stramt, over innstramming dem kan lett stripe trådene i sensoren.

• Koble kabelen til sensoren til sele pluggen. Grab verktøyene og setter dem bort. Starte Jeep sørge for det er ingen eksos lekkasje kommer fra oksygen sensor tilkoblingen. Nullstill "motor" koden, kan du vente om Jeep tilbakestilling eller ta det tilbake til deler butikken og har dem tilbakestille den. Datamaskinen må gå gjennom en rekke Jeep varme seg opp til normal fungerer temperatur og nedkjøling for å kjøre gjennom IM skjermer. Det kan ta opptil et par dager eller så mange miles for å gjøre dette.