Nnywellness.com

Hvordan å sette sammen en trekkstang


Hvordan å sette sammen en trekkstang

Trekkstang er en viktig del av et kjøretøy. Det er delen av en bil er styringsaggregater mekanisme som overfører kraft fra koblingen styringen å styre knoke, dermed forårsaker hjulet for å slå. Uten kan ikke bilen slå. En utslitte trekkstang kan også påvirke andre deler av bilen, noe som gjør det farlig å styre.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer fra begge forside hjul med dekk jern. Med en bil jack, jack opp fronten av kjøretøyet. Bruk dekk jern til å avslutte det lug vanskelige problemer på dekk. Dra dekk utover å fjerne. Løsne sikringsmutter slik at cotter pin er utsatt. Med en socket skiftenøkkel, skru mutteren som holder bidétbatteri til montering på styringen knoke. Pop ut den ytre tie-enden uten styring knoke. Skru trekkstang enden fra den indre-trekkstang låser tang, og pass på å telle svingene, som som vil avgjøre justeringen nødvendig når passer den nye trekkstang.

• Fjern indre trekkstang slutten neste. For noen biler er fjerner styringen rack nødvendig å endre den indre trekkstang. Styringen rack kan fjernes med bruk av kryss-medlem bolter. Et annet alternativ er å bruke en indre trekkstang fjerning kit. Bare plasser trekkstang verktøyet på tie rod slutten og slå før slutten er løsnet. Dra slutten trekkstang ut.

• Få nye trekkstang samlingen. Av skruen indre trekkstang slutt først. Stram den ved hjelp av den indre trekkstang slutt fjerning kit. Sørg for å gjøre det samme antallet snur stram det når det var å være skrudde for å demontere den.

• Pop i ytre trekkstang slutten den gripende knoke. Skru tilbake bidétbatteri å styre knoke neste. Sett cotter pin tilbake i ballen sammenføyningen. Stram sikringsmutter og jobben er gjort. Bringe ned fronten av bilen med bil jack. Stram det lug vanskelige problemer på begge forhjulene ved din dekk jern til å slå alle lug vanskelige problemer med klokken.