Nnywellness.com

Hva er en havn celle nummer?


Lokale nummer portabilitet eller portabilitet er en prosess som lar brukere holde sine eksisterende mobiltelefonnummer, selv om de endrer mobilnettet tilbydere. Mobilnettet tilbydere som selger kontrakt telefoner må tilby portabilitet. Denne prosessen kan gjøres ved kjøp av ny cellen telefon, vanligvis over en datamaskin.

Betydning

Porting ble opprettet for å sikre at kunder ikke være låst til en bestemt mobil transportør bare for å holde sine celle nummer.

Tidsramme

Det tar mellom 8 og 72 timer til riktig port et telefonnummer fra en transportør til en annen, hvis leverandøren bruker en datamaskin. Hvis leverandøren ikke, kan papirprosessen ta opptil to uker.

Be om en Port

En forespørsel til portnummeret cellen må gjøres før tjenesten med leverandøren som inneholder tallet avbrytes.

Avbryter tjenesten

Porting flere umiddelbart avbryter linjen av tjenesten med den eksisterende leverandøren. Avbryt dette kan resultere i oppsigelse avgifter, avhengig av bærer og status for kontrakten.

Krav

Å et portnummer, må forbrukere fremlegge bevis på eierskap antall. Dette inkluderer en bilde-ID og en kopi av en regning fra den eksisterende leverandøren.

Ekspert innsikt

Så lenge den eksisterende tjenesten er aktiv, kan forbrukerne be om en port selv etter at de har mottatt et telefonnummer fra den nye leverandøren. Dette vil resultere i midlertidige service avbrudd.