Nnywellness.com

Hvordan få en gratis bil historie rapport fra VIN


Hvordan få en gratis bil historie rapport fra VIN

En loggrapport for kjøretøy er en samling av viktig informasjon om en bil som du er interessert i å kjøpe. Rapporten historie forteller en potensiell eier antall eiere, samt problemer som bilen kan ha. Kjøretøy for kjøpshistorikk er oppnådd i ulike måter. noen nettsteder kreve en avgift, mens andre selskaper tilbyr rapporten gratis. Rapporten historie kan oppnås ved hjelp av VIN (Vehicle Identification Number).

Instruksjoner

• Finne VIN av kjøretøyet. VIN ligger på venstre side av dashbordet i nærheten av frontruten. Vintage kjøretøy ligger det på førerens side dørpanelet. Denne informasjonen finnes også på bilens papirarbeid, for eksempel tittelen eller registrering papirene.

• Spør forhandler eller selgeren som du kjøper bilen hvis de vil gi en kopi av rapporten kjøretøy historie. De fleste forhandlere vil gi deg en loggrapport fordi det vanligvis mottar fra den tidligere eieren av bilen.

• Bruk et selskap for å få rapporten kjøretøy historie hvis du ikke kunne få en rapport fra forhandleren. Tjenester som CarFax tilbyr en gratis bil historie rapport. rapporten kan være grunnleggende, men vil gi deg informasjon om bilen. Et annet selskap som tilbyr en gratis bil historie rapport er National Insurance kriminalitet Bureau; sin rapport viser også eventuelle ulykker som ble rapportert til forsikringsselskapet.

• Skriv inn VIN av kjøretøyet i boksen tilgjengelige fra webområdet du har valgt. Klikk på "Enter"-knappen og vent noen minutter for bil historie rapport til å fylle ut på skjermen.

Tips og advarsler

  • Få en bil historie rapport med en eldre modell bil vil variere. Året for bilen som merke og modell vil være en faktor. Ring til forhandleren eller produsenten for å se om en loggrapport hvis du ikke er sikker.