Nnywellness.com

Hjemmelaget trehjulssykler


Hjemmelaget trehjulssykler

Tricycle, et derivat av motorsykkel, er en bil med tre hjul. Den har kapasitet til to personer og har nok plass til bagasjen.

Det vil være mer økonomisk hvis du prøver å konvertere motorsykkelen i en trehjulssykkel stedet for kjøpe en på en forhandler. Det tar ikke mye arbeid i å bygge din egen hjemmelaget tricycle - med riktig verktøy og ferdigheter, kan du enkelt forvandle motorsykkelen i en trike i bare en kort tid.

Instruksjoner

• Rekvisitt opp motorsykkelen og ta bort bakhjulet ved å fjerne slottet nøtter på begge sider av bakakselen og sakte skyve hjulet for å fjerne kjeden fra drivhjul trekk hjulet på svingarm og bakakselen fra huben.

• Du må ta hensyn til bredden du ønsker for din hjemmelaget tricycle, så kan du konstruere en aksel av dine egne valg. Vanligvis en tricycle er halve lengden, og lengden er halvparten av motorsykkelen. Måle lengden av bakakselen du trenger for din trike dimensjoner, og trekke ønsket lengde fra din bakakselen. Når du får forskjellen, du deler den i to og som du får vil bli den påkrevde lengden for akselen som må sveises.

• Med bruk av en dreiebenk, samsvarer med bredden av stål metall med aksel og kutte den å matche ønsket lengde. Etterpå sveise stål i hver ende av akselen og sveise hjulmuttere til endene av større akselen. Sett akselen tilbake på plass på svingarm og satt tilbake castle nøtter og kjeden på deres steder.

• Feste tilhengeren hjul til spissen av din aksel gjennom hjulmuttere og stram alle lug vanskelige problemer.

• Det er godt å ha din hjemmelaget tricycle registrert for å tilfredsstille sikkerhet bekymringer, selv om konverterte motorsykler ikke er nødvendig å registrere i byen. Sjekk med staten eller lokale myndigheter før du tar din hjemmelaget tricycle på veien.