Nnywellness.com

Hvordan sjekke samtaleloggen for Verizon


Hvordan sjekke samtaleloggen for Verizon

Verizon er en av de største leverandørene av mobiltelefon tjenesten i verden, og en av funksjonene som følger med en Verizon konto er muligheten til å spore brukerinformasjon via firmaets elektroniske tjenester. Hvis en abonnent vil se oppspore anropsloggen for en bestemt telefon på sin konto, er det en enkel sak å logge inn sine online Verizon konto - eller sette opp med hans kontoinformasjon hvis han ikke allerede - og deretter få tilgang til samtalen logge data at Verizon butikker online.

Instruksjoner

• Logg på riktig konto på Verizons hjemmeside (se ressurser) ved tilgang til nettstedet og klikke koblingen "My Verizon" i øverste høyre hjørne på hjemmesiden. Hvis en konto ikke har allerede er opprettet for den aktuelle telefonen, klikk "Registrer" og sette opp en konto med informasjon og mobiltelefon kontonummeret.

• Velg alternativet "Verizon kaller assistenten" som vises på hjemmesiden bruker etter innlogging.

• Klikk på alternativet "Samtalelogg" fra samtalen assistent hjemmeside. Dette bør få opp en liste av siste 100 innkommende anrop, i tillegg til å gi en liste over talepostmeldinger igjen på telefonen.

Tips og advarsler

  • Husk å logge ut av Verizon kontoen når du er ferdig med tilgang til i samtaleloggen. Dette er spesielt aktuelt hvis bruker en offentlig datamaskin, ellers risikerer du at andre tilgang til Verizon kontoen, som inneholder informasjon som kan brukes for identitetstyveri.