Nnywellness.com

Liste over Cadillac-modeller


Liste over Cadillac-modeller

Ifølge Edmunds.com, på "Cadillac er Amerikas mest prestisjefylte nasjonale luksus automaker." Oppkalt etter Antoine de la Mothe Cadillac, grunnleggeren av byen Detroit, ble selskapet grunnlagt i 1902 av Henry Leland, en mekaniker og entreprenør. Etter salg suksessen av tidlig modell Cadillac, automaker ble kjøpt av General Motors i 1909. For en stor del av sin eksistens, var Cadillac kjent for sin senior-vennlig sedan; men i 2010 tilbyr automaker en rekke modeller å tiltrekke en variert klientell.

Modell tretti

Modell tretti gjorde sin debut i 1910. Kjent som "bilen med ingen sveiv", var modell tretti den første produksjonsbil å tilby en elektrisk self-starter tenning og elektrisk lys. Ved eliminerer komplikasjoner og fare for hand-sveiv starter, bilen bli tilgjengelig for et bredere spekter av drivere, inkludert kvinner. Modell tretti var den andre Cadillac-modellen å bli tildelt Dewar trofeet. Modell tretti er ikke lenger i produksjon.

Escalade

Cadillac Escalade er en luksus SUV som hjalp transformere Cadillacs bilde å appellere til et mer ungdommelig klientell sammen med sine tradisjonelle geriatrisk beskyttere. Fra 2010 er tredje generasjons Escalade den bestselgende full-size luksusen SUV. Utstyrt med en 6,2-liters V8-motor, har 2011 Escalade standard funksjoner, inkludert et navigasjonssystem, rearview kamera, Bose surround system, oppvarmet og avkjølt forsetene, Bluetooth telefon grensesnittet, XM-Radio med tre prøve måneder og OnStar retninger og sammenføyninger plan for ett år.

Cadillac tilbyr også en hybrid-versjon av Escalade, har redusert CO2-utslipp og bedre drivstofføkonomi sammen med alle fordelene ved den tradisjonelle Escalade. Escalade ESV komfortabelt seter åtte passasjerer og har en utvidet hytte med 45.8 kubikkfot cargo volum. Cadillacs EXT versjon av Escalade har en 8-fots seng og mer enn 100 fot lasterom.

DTS

Cadillac DTS, etterfølgeren til Deville modellen, er en full størrelse luksus kjøretøy. DTS mat til tradisjonelle Cadillac kjøperen liker glatt rolig turen som Cadillac er kjent for. 2011 base modell funksjoner en StabiliTrak elektronisk 17-tommers maskin finish hjul og kontrollsystem, skinnseter, høy intensitet utslipp lykter og Cadillac premie omsorg vedlikehold. Grunnmodellen tilbyr også adaptive ekstern start, hvilke innrømmer sjåførene å starte bilen og tilgang klima kontrollene fra opptil 200 fot unna. Alle modeller er utstyrt med en 4.6-liters V8-motor.