Nnywellness.com

Dynamite 32 marinefartøyer spesifikasjoner


Dynamite 32 marinefartøyer spesifikasjoner

Dynamitt RC er en divisjon av Horizon Hobby, Inc., som er basert i Champaign, Illinois. Bedriften produserer et omfattende utvalg av elektronisk og elektronisk-relaterte produkter. Dette inkluderer batterier, drivstoff, ladere, motorer, motorer og nitro komponenter, systemer og tilbehør. Dynamitt 32 er den eneste motoren produsert for bruk av selskapet.

Dynamite 32 marinefartøyer spesifikasjoner

Dynamitt 32 er en to-takts, høy ytelse, innenbords marine motor. Forskyvning er 32 kubikk tommer og en 19 mm diameter og 18.4 mm slag. Det er liten, vekt på 350 gram, og har en roterende forgasser. Det er en 1,18 hestekrefter motor med en rpm spekter av 28 000.

Funksjoner og tilleggsinformasjon

Innenbords motorer er montert inne i båten og kan derfor ikke synlig fra utsiden. Derimot utenbordsmotorer er synlige og kan sees hengende fra baksiden av båten. Dette er vanlig for store båter, mens utenbordsmotorer er mer sannsynlig å bli sett på speedbåter og andre små båter. Dynamitt 32 har en rekyl pull-starter, siden eksos og langvarig ABC-type sylindere. Den har en marine-stil, vannavkjølte topplokk med en glød plug. Delenummeret for denne modellen er DYN6450 og de selger for $119.99 i butikker, som er oppført på selskapets hjemmeside.

Andre dynamitt motorer

Dynamitt RC produserer også en linje med Platinum rase motorer. Disse motorene er to-takts, med rpm varierer opptil 30 000. Disse motorene er også liten og lett, med den hestekrefter ikke kommer over 3,5. Forgasseren brukes i disse motorene inkluderer sammensatt, to-nål rotary og skyveventil typer. Sveiv typer inkluderer SG og standard, og disse motorene bruker ABC sylindere. Platina rase inkluderer motoren svart oksid motor casing, lettet kjøling hoder, turbo-stil forbrenning kamre, indekserte forgasser nåler og ni-fin aluminum kjøleribbe hoder.