Nnywellness.com

Hvordan fjerne linje maling


Det er ikke noe mer skjerpende å komme hjem og merke du har industrielle linje maling marring overflaten av bilen en gang ærefullt ferdig. Veien maling er vanskelig å få ut av din bil, men suksess kan hadde hvis du har de riktige verktøyene til rådighet. Nye produkter har blitt tilgjengelig som gjør denne jobben litt mindre tidkrevende enn en gang. Jobben må likevel fortsatt en god del god gammeldags albue fett.

Instruksjoner

• Vask bilen grundig for å vurdere områder av skade; tørr med en humbug. Undersøke om maling skaden oppstår i tynne prikker eller tykkere blobs eller muligens en kombinasjon av begge.

• Angrep tykkere blobs først med en plast barberblad kjøpt på auto deler butikken. Lett varme opp maling blobs med hårføner og plasser barberblad under blob, wiggling den å få videre under den. Lirke den av forsiktig fjerne maling og fortsette på andre steder.

• Åpne pakken av detaljering leire og formet i en flate ovale. Gni overflaten av bilen for å løsne resten maling prikker, elte leire å avsløre frisk områder mens du arbeider. Fjern overflødig leire med en mikrofiber pusseklut.

• Kjøpe industriell styrke graffiti og lim fjerne kluter. Legge til tørk over det berørte området, glatt side ned, og la den sitte i ett minutt å bløtgjøre maling. Snu tørke, bruker området struktur for å skrubbe maling flekker kraftig. Gjenta etter behov.

• Grundig vask og voks bilen etter maling fjernes for å få tilbake sin glans.

Tips og advarsler

  • Prøv å bruke en spray detailer mellom leire og bilen med å hjelpe fremskynde prosessen. Sjekk med city's transport avdeling; de har ofte spesielle stoffer de kan gi deg som vil gjøre oppryddingen på bilen din et blunk.
  • Ikke bruk industriell rengjøring tørke på maling jobber som er mindre enn 90 dager gamle. Pass på at du ikke holder hårføner over et område i mer enn 20 andre intervaller fordi du kan skade opprinnelige billakk.