Nnywellness.com

Hva bruker du en G-Link-kabel For?


Hva bruker du en G-Link-kabel For?

Noen ganger sette opp to enheter å kommunisere med eller kontrollere en annen innebærer et komplekst system av datakode. Noen ganger er systemet mer minner om en MacGyver fastsette. G-Link-kabelen, som bruker en ledning og en infrarød sender for å simulere et menneske å trykke en fjernkontroll, passer i sistnevnte kategori.

Kabel beskrivelse

En G-Link-kabelen har en enkelt-pin-kontakten i den ene enden og en infrarød sender på den andre. Noen modeller er Y-formet; kabelen deler og kobles til to emittere. Emitter er ofte bygd i rett vinkel til kabelen; kabelen ligger på en enhet og emitter henger løst, vendt mot infrarødmottaker. Poenget med G-Link-kabelen er for en enhet å avgi infrarøde signaler til å kontrollere en annen enhet, som gjenskaper effekten av brukeren trykke knapper på en fjernkontroll.

Kabel bruk

Produsenter bruker denne kabelen på forskjellige måter. For eksempel bruk noen Philips DVD og harddisk-opptakere en G-tilkoblingskabel for å endre kanal på en satellitt eller kabel-mottaker for å lette unsupervised opptak av programmer på forskjellige stasjoner. Noen Samsung TV, du bla gjennom programoppføringene på TV-skjermen og velg et program med TV ekstern; TVEN bruker deretter G-Link-kabelen til å endre kanal på en kabelboks eller starte innspillingen på en enhet som Videospiller, i begge tilfeller reduserer behovet for å bruke mer enn én fjernkontroll. G-Link kabler er mindre vanlig nå som mange produsenter og TV-leverandører tilbyr enheter som kombinerer en kabel eller satellitt-mottaker og en digital videoopptaker i en enkelt integrert.