Nnywellness.com

Hvordan håndtere en brukt bil selger


Håndtere en brukt bil selger er et nødvendig onde når du er i markedet for en bruktbil. Mens noen brukt bil selgere er ærlige og ha dine beste interesser på hjertet, kan mysteriet omkring en brukt bil salg gjøre det vanskelig å måle hvis du virkelig får den beste avtalen mulig. Den enkleste måten å håndtere press og tilbud gjort av en brukt bil selger er å fullføre nok forskning før du besøker forhandleren.

Instruksjoner

• Finn kjøretøy online. Før du setter foten på forhandler mye, forskning brukte biler for salg i ditt område ved hjelp av et nettsted som AutoTrader.com eller Cars.com. Disse tjenestene kan du søke brukt biler tilgjengelig nasjonalt, og de kan også sette deg i kontakt med Internett salgssjefer på hver bilforhandler. Å kontakte en Internett salgssjef kan spare tid og penger, som de kan gi forhånd prisinformasjon uten spill vanligvis forventes ved en forhandler.

• Kontakt forhandlere. Første kontakt kan gjøres via en av de nevnte nettstedene, e-post eller via telefon. Når du kontakter forhandleren, finner du at du og selgeren har forskjellige agendaer. Du kan ha spørsmål om kjøretøy eller pris, mens selgeren vil være helt fokusert på å få deg til å besøke utstillingslokale for en prøvekjøring. Du bør møte et sted i midten, med selgeren enige om å gi deg priser og annen informasjon mens du godtar å komme for en prøvekjøring og konsultasjon.

• Forskning prisinformasjon. Når du har angitt en teste avtale, bruke en tjeneste som Kelley Blue Book (KBB) for å bestemme markedsverdi av kjøretøyet. Brukte bilforhandlere betale engros priser for brukte biler, og dette tallet ligger rettferdig handelen i verdien som er oppført på en tjeneste som KBB. Gjør et tilbud av $1500 til $2000 over rettferdig handelen i verdien vil gi dealership med god fortjeneste og vil også tilby deg besparelser over veiledende pris.

• Besøk mye. Når du har funnet din foretrukne kjøretøy og beløpet du ønsker å betale, kan du gjøre utdannet tilbud til forhandleren. Etter prøvekjøring, gjøre en rettferdig før skatt tilbud basert på KBB forskning.

• Forhandle og lukke avtale. Selgeren kan ignorere første tilbudet og komme tilbake med en "første blyanten," et pristilbud som er svært høy. Brukt bil selgere foretrekker å forhandle ned fra en kunstig høy pris enn forhandle opp fra en lav pris. Motstå denne fristelsen, med et tilbud som er litt høyere enn først. Fortelle selgeren du har bare 30 minutter å bli enige om en pris, og at du vil forlate hvis forhandlingene stagnere. Hvis en forhandler ikke kan forhandle ærlig i 30 minutter, vil de sannsynligvis aldri tilby en rimelig pris.

Tips og advarsler

  • Fullfører forskning før du besøker forhandleren gir deg kontroll. Dette vil ikke bare hjelpe deg å takle brukt bil selgere, men det vil også hjelpe deg å forbli i kraft hele forhandlinger.