Nnywellness.com

Hvordan installere en 2005 Chevrolet Colorado forhjul med montering


Da det kom i 1982, var den Chevy S-10 den første ekte amerikanske pickupen å gi konkurranse for Toyota, Mazda, Nissan og Mitsubishi kompakt lastebiler. Modell var 2005 det første solo året for Colorado. Modellår kom en 175-hestekrefter, 2,8 liters firesylindrede motoren og bak-hjulet stasjonen. Erstatte hub montering på base-nivå Colorado ikke for uerfarne gjør det selv mekaniker, men det er mulig å fullføre selv, som vil spare deg penger.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på hjulet som trenger en ny felg bærer, en ratchet og socket. Heve forsiden av lastebilen med et gulv jack og lysbildet jack står under Colorados ramme skinner. Lavere lastebilen på jack står. Fjern det lug vanskelige problemer og trekk hjulet av kjøretøyet.

• Fjerne to caliper bolter ratchet og socket, og trekke caliper av sin braketten. Henge caliper fra en nærliggende suspensjon komponent, bruke en strikkhopp stropp. Trekk bremseklossene fra caliper braketten.

• En stor flatskjerm-skrutrekker inn finnene i midten av rotoren like over caliper braketten. Rotere rotoren mot klokken til skrutrekkeren treff caliper braketten og holder rotoren slår. Løsne, men ikke fjerner, seks hub-til-rotor bolter i midten av huben, som bruker en ratchet og socket.

• Fjern to bolter sikre caliper braketten, bruker ratchet og kontakten, og fjerne caliper braketten.

• Se på øvre kontroll arm og finne selen klipping ABS brems system fart sensoren ledninger til den. Dra denne sele fra kontrollarmen kraftig for å fjerne dem.

• Fjern bolten sikre ABS hastighetssensorens ledninger braketten til baksiden av styringen knoke, bruker ratchet og kontakten, og ta av braketten.

• Spor ABS ledningen til du finner ledningsnett. Trekke selen fra sin Monteringsområdet kraftig-bare to klipp støtte denne sele, ingen bolter eller skruer. Holder på låse-knappen på ABS hastighet sensor ledningsnett mens koble hastighetssensorens ledningsnett fra Colorados sele.

• Fjern fire styringen knoke-til-hjul hub bolter ratchet og kontakten bak rattet knoke. Trekk hub og rotoren samlingen fra den styringsgruppe knoke, guiding ABS hastighet sensor ledninger ut med den.

• Angi rotoren og hub på to 6-tommers høye trestykker, slik at hjulet stenderne møte og rotoren hviler på blokker av tre. Fjerne seks rotoren til hub bolter ratchet og socket og dra til hub fra rotoren.

• Guide den nye huben tilbake gjennom hullet i midten av rotoren. Juster skruehull i senteret med de i rotoren. Hånd-tråd seks rotoren til hub bolter, da dreiemoment dem til 15 fotpund i et crisscrossing mønster, bruker en momentnøkkel og socket.

• Installere hub og rotoren forsamlingen i styringsgruppen knoke, guiding ABS hastighet sensor ledningen med forsamlingen. Justere bolt-hull på baksiden av samlingen hub og rotoren med de på den styringsgruppe knoke. Hånd-tråd hub og rotoren montering montering bolter, da dreiemoment dem til 92 fotpund.

• Koble ledningsnettet ABS til Colorados sele. Justere klippene på baksiden av ABS hastighetssensorens ledningsnett opp med sin monteringshullene. Trykk selen fast å engasjere klippene i hullene. Plasser ABS hastighetssensorens ledninger braketten på baksiden av styringen knoke og justere sin bolt-hull med det i styringsgruppen knoke. Hånd-stram braketten festeskruen og dreiemoment det til 14 fotpund momentnøkkel og socket.

• Juster tre ABS hastighet sensor wire ruting klippene med sine respektive hull øverst i øvre kontrollarmen og trykk hvert klipp i sin hull for å sikre den.

• Installere caliper brakett og hånd-tråden sin montering bolter. Boltene montering til 129 fotpund momentnøkkel og socket.

• En stor flatskjerm-skrutrekker inn kjøleribbene i midten av rotoren bare under caliper braketten. Rotere rotoren klokken til skrutrekkeren kontakter caliper braketten, som hindrer at rotoren spinning. Boltene seks hub-til-rotor, i et krysser mønster, til den endelige dreiemoment verdien av 88 fotpund, bruker en momentnøkkel og socket.

• Skyv bremseklossene inn caliper braketten. Fjern caliper fra bungee stroppen og sette den i caliper braketten. Hånd-tråd to caliper bolter, da dreiemoment dem til 22 fotpund.

• Installere forhjulet og hånd-stram det lug vanskelige problemer. Heve bilen utenfor jack står, med et gulv jack, og fjern jack står. Lavere Colorado til bakken. Stram det lug vanskelige problemer, i et krysser mønster, 103 fotpund.